Şebnem Ferah ve Teoman bir araya geldi

Rock müziğin iki ünlü ismi Vodafone Freezone için bir arada.

Google Haberlere Abone ol
Şebnem Ferah ve Teoman bir araya geldi

Vodafone Türkiye’nin “Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa” sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, 3,5 yıldır merakla beklenen yeni albümünü yayınlamaya hazırlanan Şebnem Ferah ile uzun zamandır sahnelerden uzak kalan Teoman’ı bir araya getirdi.

 

25 yaş ve altındaki gençlere özgürlük alanları sunan Vodafone FreeZone’un yeni dönem sürprizleri, The Hall’de Teoman’ın katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtıldı. Yolculuğuna Mayıs 2011’de Şebnem Ferah’ın yazıp bestelediği “Özgürce Yaşa” şarkısıylabaşlayanVodafone FreeZone’un özgürlük çağrısına şimdi de Teoman katıldı. Şebnem Ferah ve Teoman, söz ve müziği Teoman’a ait, FreeZone’un yeni şarkısı “Özgürlüğün Elinde” için düet yaptı. İkili, gençlere unutulmaz anlar yaşatacak FreeZone’un yeni dönem konserleri kapsamında 8 ilde toplam 100 bin gence ulaşacak.50 bin Vodafone FreeZone’lunun özel davetiyeleriyle izleyeceği konser serisinde ayrıca FreeZone’lu şanslı gençler, Teoman ve Şebnem Ferah’la yüz yüze tanışma fırsatı yakalayacak.

 

Vodafone FreeZone’un yeni dönem sürprizlerinin ilk adımı olarak, 9 Mayıs – 1 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek konser serisinde Şebnem Ferah ve Teoman’ın aynı güniki konserinin yanı sıra,  sanatçıların üçer solo konseri olacak. Teoman Gaziantep, Eskişehir ve İzmir’de; Şebnem Ferah Antalya, Bursa ve Trabzon’da; iki sanatçı bir arada İstanbul ve Ankara’da sevenleriyle buluşacak. İki sanatçı, verecekleri konserlerde, FreeZone’un yeni şarkısı “Özgürlüğün Elinde”yi on binlerce gence söyleyecek.

 

Gökhan Öğüt: “Gençlere özgürlük alanları sunuyoruz”


 

Vodafone FreeZone’la 25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına karşılık veren ürün ve servislerle hayatlarında fark yaratmak üzere çalıştıklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, şunları söyledi:

 

“Mayıs 2011’de Vodafone FreeZone markasını hayata geçirdik. FreeZone markamızla gençlere daha fazla özgürlük alanları yaratmayı hedefliyoruz. 2 yıldan bu yana hiç durmadan, yorulmadan çalıştık, FreeZone çatısı altında birçok önemli projeye imza attık. Gençlerin GSM ihtiyaçları ve tüketimleri, ortalama bir cep telefonu kullanıcısından daha farklı ve daha fazla. Gençler, 3 kat daha fazla SMS gönderiyor, 2 kat daha fazla konuşuyor, 4 katına yakın daha fazla mobil internet kullanıyor. Bu gerçeklerden hareketle,gençler özgürce iletişim kurabilsinler diye onlarazengin içerikli teklif ve hizmetleri daha avantajlı fiyatlarla sunduk. GSM dışında da gençliklerini özgürce yaşayabilsinler diye konserden sinemaya, yemekten giyime birçok alanda onlara ayrıcalıklar sunduk.Bugün geldiğimiz noktada, ulaştığımız kişi sayısı, elde ettiğimiz rakamlar, bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Şimdi de özgürlük hareketimizi daha da yukarı taşıyoruz. 2 yıl önce yola çıkarken yanımızda olan değerli sanatçı Şebnem Ferah gibi gençler tarafından çok sevilen Teoman’ı da Vodafone FreeZone’un özgürlük çağrısına ortak etmek istedik. Markamızın hikayesinive vizyonumuzu kendisine anlattık ve o da heyecanımızı paylaştı, bizim için yepyeni bir şarkı yazıp besteledi. Şebnem Ferah’la Teoman birlikteliği, yeni dönem sürprizlerimizin ilk adımını oluşturuyor. İki sanatçımız, yeni şarkımız ve 8 ilde verecekleri konserlerle gençleri özgürlüğe davet edecekler. Bu şarkı, FreeZone’un yeni konserler dizisinin de bir sembolü olacak. Teoman’ın sahnelere dönüşü bizi ve takipçimiz milyonlarca genci ayrıca çok heyecanlandırıyor.Teoman ve Şebnem Ferah’ın hem birlikte hem de ayrı ayrı verecekleri konserleri Vodafone Freezone’lularözel davetiyeleriyle izleyecekler. FreeZone’lulara ve FreeZone’a yeni gelen toplam 50 bin kişiye Teoman ve Şebnem Ferah konserlerine davetiye hediye edeceğiz.8 ilde gerçekleşecek konserlere büyük bir katılım bekliyoruz.Diğer yandan, Rihanna ve Iron Maiden gibi dünya çapında birçok solist ve grubu müzikseverlerle buluşturacağımız, bu yaza damgasını vuracak Vodafone Istanbul Calling konserlerinde de FreeZone’lulara çeşitli sürprizlerimiz olacak. Tüm gençleri FreeZone’un özgürı dünyasına bekliyoruz.”



Teoman da şunları söyledi:



“Vodafone Freezone’un arkadaşım Şebnem Ferah’la bugüne kadar yaptığı çalışmaları ve özgürlük çağrısını yakından biliyorum. FreeZone bana gelip, sen de bu çağrıya ortak olur musun dedi. Anlattıklarından, hedeflerinden etkilendim. ‘Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa’ söylemini ben de içtenlikle destekliyorum. Sahnelere dönme kararı aldığım dönemde de bu söylem beni güçlendirdi. Bu özgürlük çağrısının bir parçası olmanın keyfini yaşıyorum. Bu amaçla yazıp bestelediğim ‘Özgürlüğün Elinde’ isimli yepyeni şarkıyı konserlerde gençlerle birlikte söyleyecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Ayrıca Şebnem’le birlikte vereceğimiz iki konserin büyük ses getireceğine inanıyorum.”



Vodafone FreeZone’la, kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar toplamda 11 ayrı sanatçı ve grubun katılımıyla toplamda 112 saat süren 47 konser gerçekleşti. Yani son 2 yıldır her 2 haftada 1 konser düzenlendi. Athena, Manga, Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Aylin Aslım, Badem, Atiye, Mirkelam, Mor ve Ötesi, Can Bonomo gibi birçok ünlü isimle gerçekleşen konserleri iki yılda yaklaşık bir milyon kişi izledi. 

 

Şebnem Ferah’ın yeni albümünü ve Teoman’ın sahnelere geri dönüşünü bekleyenler için, ilklerin yaşanacağı konserler dizisinin tarih ve mekanları şöyle:

 

-            9 Mayıs, Gaziantep Şahinbey Kapalı Spor Salonu, Teoman   

-            11 Mayıs, Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu, Şebnem Ferah

-            21 Mayıs, Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, Şebnem Ferah

-            23 Mayıs, Ankara Kentpark AVM Konser Alanı, Şebnem Ferah ve Teoman

-            24 Mayıs, Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi, Teoman

-            25 Mayıs, İzmir Arena, Teoman

-            26 Mayıs, Trabzon Hayri Gür Kapalı Spor Salonu, Şebnem Ferah

-            1 Haziran, İstanbul Parkorman, Şebnem Ferah, Teoman, Bülent Ortaçgil, Can Bonomo, TNK, Social Inclusion Band, DJ Hakan Tamar (Vodafone Istanbul Calling Şehir Festivali programı dahilinde bir Vodafone FreeZone etkinliği.)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin