Şebnem Ferah konserinde 6 bin kişilik dev koro!

Sanatçı, Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserinde sevenleriyle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Şebnem Ferah konserinde 6 bin kişilik dev koro!

Rock müziğin önemli kadın vokallerinden Şebnem Ferah, Mayıs ayında Pasaj Müzik etiketliyle yayınlanan 7. stüdyo albümü 'Od' sonrası, hayranlarının beklediği klasik haline gelen ilk Bostancı Gösteri Merkezi konserini 7 Aralık Cumartesi gerçekleştirdi. Klasikleşmiş konserlerine bir yenisini daha ekleyen  Ferah’ı dinlemeye gelen 6 bin kişi hep bir ağızdan 3 saat boyunca bütün şarkılarına eşlik etti.



Yeni albüm şarkılarından, 'Kalbim Mezar' ile konserine başlayan Şebnem Ferah 'Birileri Var' ve 'Ya Hep Ya Hiç' şarkıları ile devam etti. Dinleyicisine "sevgili arkadaşlar hoşgeldiniz bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim" diyerek  'Utangaç' şarkısı ile güçlü sahne performansını sergileyen Ferah,  "Hepiniz hoş geldiniz tekrar, Uzun bir gece olacak. Arzu ederseniz 'Od' albümümden 1 şarkı daha çalacağız" diyerek albüm ile aynı adı taşıyan şarkıyı alevler eşliğinde söyledi.



Konfeti eşliğinde son şarkısı 'Bu aşk fazla sana'yı söylemeye başlayan Ferah "Bu şarkı da 2 yıldır yaptığımız bir geleneğimiz var. Bostancı konserime gelenler bilir, son notasını size söyleteceğim. Fakat artık sıkıcı olmasın diye vazgeçtik. Son notayı söylemek ister misiniz? Bu şarkılar sizin. Nasıl isterseniz belli ölçü de öyle söylersiniz. Benim için konser yeni başladı. Karne alacak gibiyim. Ben bir söz söyleyeceğim siz tamamlayacaksınız. Sizden beklentim yüksek" dedikten sonra seyircisi ile arasında zaman zaman espirili diyaloglar yaşandı.



Seyircinin yoğun ısrarı üzerine Şebnem Ferah tekrar sahneye çıkarak 'Hoşçakal' şarkısı ile veda etti. Sevenlerine performansının yanı sıra, özel sahne tasarımı ile de görsel bir şölen yaşattı.



Şebnem Ferah'a sahnede, klavyelerde Ozan Tügen, gitarlarda Metin Türkcan, bas gitarda Buket Doran, davullarda ise Aykan İlkan eşlik etti.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin