Scott Bradlee'nin postmodern müzik tutkusu dünya turnesi kapsamında Türkiye’de!

Pop müziği bir zaman makinesinde yorumlaması ile tanınan, zaman sınırlamasını yok eden müzik kolektifi Postmodern Jukebox, müzikseverleri 80li yılların çılgın eğlencesine davet ediyor. Son on yılda, viral bir fenomenden dünya çapında bir müzik efsanesine dönüşen, YouTube kanallarında beş milyondan fazla abone toplayan, Jazz Age estetiğine  derinden kök salmış bir grup olan Postmodern Jukebox, 30 Haziran’da Istanbul’da, Turkcell Vadi’de.

Google Haberlere Abone ol
Scott Bradlee'nin postmodern müzik tutkusu dünya turnesi kapsamında Türkiye’de!

Geçtiğimiz eylül ayında başlayan The Grand Reopening Tour ile ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Avrupa, Avustralya ve Yeni Zelanda'dayı kapsayan büyük bir turneye çıkan Postmodern Jukebox, modern müzik tarihinin en büyük hitlerini geçmiş dönemlerin klasik tarzlarında seslendiriyor.

Scott Bradlee'nin postmodern müzik tutkusu dünya turnesi kapsamında Türkiye’de!

Çok yetenekli şarkıcılar ve müzisyenlerden oluşan topluluğa her konserde sürpriz konuklar eşlik ediyor ve bu sayede dinleyiciler tüm zamanların en heyecan verici canlı müzik deneyimlerinden birine katılıyor. 

Scott Bradlee'nin postmodern müzik tutkusu dünya turnesi kapsamında Türkiye’de! - Resim : 2

Son on yılda, viral bir fenomenden dünya çapında bir müzik efsanesine dönüşen, YouTube kanallarında beş milyondan fazla abone toplayan, Jazz Age estetiğine  derinden kök salmış bir grup olan Postmodern Jukebox, Piu Entertainment organizasyonu ile 30 Haziran’da Istanbul’da, Turkcell Vadi’de.

Scott Bradlee'nin postmodern müzik tutkusu dünya turnesi kapsamında Türkiye’de! - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin