Schumacher'in eşinden basın mensuplarına: Bizi rahat bırakın!

Formula 1 pilotunun eşi Corrine Schumacher, sessizliğini bozdu.

Google Haberlere Abone ol
Schumacher'in eşinden basın mensuplarına: Bizi rahat bırakın!

Kayak yaparken düşerek ağır yaralanan ve tedavisi süren efsanevi Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in eşi Corrine Schumacher, sessizliğini bozarak, "Lüfen bizi rahat bırakın" dedi.



Corrine Schumacher yaptığı açıklamada, uluslararası basından, işlerini yapabilmeleri için doktorlara ve hastane yönetimine yardımcı olmalarını istedi. Hastane bahçesindeki basın mensuplarından da artık buradan ayrılmalarını rica eden Schumacher, açıklamasında "Lütfen bizi rahat bırakın" ifadelerine yer verdi. 



Öte yandan Almanyalı pilotun kazasıyla ilgili savcılık soruşturması sürerken Schumacher'in kaskına takılı kameranın, kaza sırasında çalışır vaziyette olduğu iddia edildi.



Dauphine Libere gazetesi, pilotun yakın çevresinden aldığı bilgiye dayanarak, Go-Pro kameranın kaza anını kaydettiği ve görüntülerin işe yarar nitelikte olduğunu iddia etti. Almanyalı pilotun kayak sırasında kaskına takılı kamera, kazadan 5 gün sonra ailesi tarafından yetkililere teslim edilmişti.



Albertville Savcılığı da kaza sonrası başlatılan soruşturmayla ilgili yarın saat 10.00'da basın toplantısı düzenleneceğini ve soruşturmayla ilgili bilgi verileceğini duyurmuştu.



Savcılık soruşturmasında, Almanyalı pilotun düşmeden önceki hızı ve kazanın oluş şekliyle ilgili bilgilerin toplandığı belirtilmiş Schumacher'in güvenliğinin tam sağlanıp sağlanmadığı ve kazada herhangi bir ihmalin olup olmadığı sorularına da cevap arandığı ifade edilmişti.



Alman Spiegel dergisi de iki gün önce kazanın olduğu gün Meribel'de olan bir görgü tanığının, kız arkadaşını cep telefonunun kamerasıyla çekerken Schumacher'in de görüntüye girdiği iddiasına yer vermişti. Görgü tanığı, Schumacher'in kazadan önce en fazla saatte 20 kilometre hızla kaydığını savunmuş ve görüntüyü delil olarak kazayı soruşturan Albertville Savcılığı'na vereceğini açıklamıştı.



Schumacher, 29 Aralık'ta Fransız Alpleri'nde yer alan Meribel'de kayak yaparken düşmüş ve başını taşa çarparak ağır yaralanmıştı. Grenoble hastanesinden dün yapılan açıklamada, efsanevi pilotun sağlık durumun hala ciddiyetini koruduğu belirtilmişti. AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin