Sayısal yayıncılıktaki sorunlar ve çözüm yolları tartışılacak

5. Gelecekle İletişim Çalıştayı 16-18 Mayıs 2013 tarihlerinde Edirne’de gerçekleştirilecek.

Google Haberlere Abone ol
Sayısal yayıncılıktaki sorunlar ve çözüm yolları tartışılacak

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından, Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Edirne Valiliği, Edirne Belediye Başkanlığı, Trakya Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve TRT AVAZ işbirliğiyle düzenlenen 5. Gelecekle İletişim Çalıştayı, 16-18 Mayıs 2013 tarihlerinde Edirne’de gerçekleştirilecek. Çalıştay'a, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr Davut Dursun ve Başkan Yardımcısı Taha Yücel ile Üst Kurul Üyeleri Dr. A. Vahap Darendeli ve Süleyman Demirkan katılacak.



Bu yıl “Türk Cumhuriyetleri ile Türk ve Akraba Topluluklarında Sayısal Yayıncılığa Geçiş, Sorunlar ve Çözüm Yolları” gündemiyle toplanacak olan Çalıştaya; Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Çin(Uygur), Irak, İran, Kazakistan, Karadağ, KKTC, Kırgızistan, Kosova, Makedonya, Moğolistan, Moldova-Gagauz Yeri, Romanya, Sırbistan, Suriye, Ukrayna-Kırım, Tacikistan, Tataristan, Türkmenistan, Yunanistan’dan gelerek ülkemizde iletişim öğrenimi gören 25 öğrenci ile kamu kurumlarından uzmanlar ve Balkan ülkelerinden daha önce Türkiye’de öğrenim gören 20 yayıncı katılacak. 



Çalıştay, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Devlet Konservatuarı Sanat ve Eğitim Merkezi Salonu'nda saat 10:00'da başlayacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin