Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisi sezona veda ediyor

Hiçbir saygısızlığı affetmeyen Ercüment Çözer’in kanlı bir adalet düzeni yarattığı BluTV özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’, sezon finaliyle ekrana geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisi sezona veda ediyor

BluTV’nin özel yapımı Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi bugün sezon finali yapıyor. Dizinin 8. bölüm yayınından hemen önce bir ön izleme sahnesi paylaşıldı. Yayınlanan sahnede Savaş (Boran Kuzum) Ercüment Çözer’in (Nejat İşler) gerçek kimliğini öğreniyor.

Hiçbir saygısızlığı affetmeyen Ercüment Çözer’in kanlı bir adalet düzeni yarattığı BluTV özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’, sezon finaliyle ekrana geliyor. Savaş’ın Aybars’ı öldürmesi, Ercüment Çözer’in savcı Halit’in (Tansu Biçer) kızını kaçırmasıyla işlerin iyice karmaşık bir hale geldiği 7. bölümün heyecanlı finalinin ardından bugün dizinin 8. bölümü yayınlanıyor. Sezon finalinden hemen önce yayınlanan ön izleme sahnesi ise gerilimi zirveye çıkarıyor. Ercüment Çözer’in Savaş’ın motoruna gerçek isminin yazılı olduğu bir fotoğraf bırakmasının ardından, Savaş uyarmak için Helen’i (Miray Daner) arıyor. Bu sırada Ercüment’in yanında olan ve tüm gerçekleri bildiğini söyleyen Helen, Savaş’ı çok şaşırtıyor. Helen’den sonra telefonda Ercüment’le konuşan Savaş’ın bu durum karşısında ne yapacağı ise bugün saat 12.00’de yayınlanacak yeni bölümde cevap bulacak.

Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can’ın kadrosunda yer aldığı Inter Medya yapımcılığındaki ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin senaryosu Ercan Mehmet Erdem’in imzasını taşırken yönetmen koltuğunda ise Ali Taner Baltacı oturuyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin