Savunma sanayi toplantısında sert tartışma!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) ile Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği'nin Antalya'daki toplantısında ortamı buz kestiren bir diyalog yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Savunma sanayi toplantısında sert tartışma!

Sözcü yazarı Serpil Yılmaz, bugünkü köşesinde, "Savunma sanayiinde 'çatışma' çıktı!" başlıklı yazısıyla, söz konusu toplantıda yaşanılanları aktardı.

"Ortalık buz oldu. Kamu ve özel sektör toplantılarında hele de kameralar açıkken böylesi bir 'fırçalamaya' şahit olan var mı sanmıyorum…" diyen Serpil Yılmaz, konferans konuşmacılarından OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ile SSB Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir arasındaki gergin konuşmayı anlattı.

Yılmaz, Orhan Aydın'ın kürsüdeki konuşmasında ekranda gösterdiği slaytı işaret ederek kurumlar arası uyumun olmadığına dikkat çektiğini ifade ederek, “SSB düzene sokmalı. Bu şemayı bir kurumdan aldım. İşbirliği oluyor mu sizce? Birbirimizi kırıyoruz, sonucu sıfır” dediğini aktardı.

Aydın'ın SSB Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir'e dönüp, “Sizin sabahki sunumunuzda yer alan çarkta da bunun aynısı var” sözlerinin salonda gülüşmelere yol açtığını belirten Yılmaz, "Ne var ki bu sempatik hava uzun sürmüyor" diyerek, ikili arasında yaşanan gergin diyalogdan bahsetti.

Serpil Yılmaz'ın Sözcü'deki yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin