Savcılık Levent Kırca için devreye girdi

Levent Kırca savcılık soruşturması hakkında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Savcılık Levent Kırca için devreye girdi

'10 sene önce Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlılığı nedeniyle Devlet Sanatçısı ünvanını aldığını belirten Levent Kırca şimdi ise aynı Levent Kırca'nın Tayyip Erdoğan hükümeti tarafından yine aynı sebeplerle Atatürkçü ve Cumhuriyetçi olduğu için hesap vermek mecburiyetinde kalıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' dedi.



Kırca : 'Başbakan'ın bana yaptığı tehdittir arkasında devletin gücü var ne kadar ayıp benim korumam dahi yok. Bu yıllar benim ar yıllarımdır, kar yıllarım değildir; bunlar şeref yıllarımdır, onur yıllarımdır o kadar mutluyum ki, o kadar kendimden eminim ki nerde durduğumu ne yapmam gerektiğimi o kadar iyi biliyorum ki halk benim destekçimdir.Ben halkın sesi olduğumun bilincindeyim, farkındayım. Ben Atatürkçü olduğum için hesap vereceksem bu hesabı vermek benim için onur olur'.



Adnan Menderesle ilgili açıklamaları hakkında da konuşan Levent Kırca 'lafımı iyi dinleselerdi hükümetin düşmesini kastettiğimi anlayacaklardı' dedi.



Adnan Menderes asılırken Menderes'in asılmasına karşı annesiyle yürüdüğünü belirten Levent Kırca ben 'Tayyip Erdoğan'ın asılmasını istemem asılma kestirme bir sonuçtur' dedi.







 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin