Savcı Öz sosyal medyayı salladı. Kim ne dedi?

Ergenekon savcısı Zekeriya Öz hakkında çıkan yakalama kararı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Savcı Öz sosyal medyayı salladı. Kim ne dedi?

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından eski savcı Zekeriya Öz hakkında, "Örgüt kurmak", "Cebir şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya, görevlerini yapmaya kısmen veya tamamen engellemek" gerekçesiyle tutuklama talebiyle yakalama kararı çıkarıldı.



Yakalama kararı kısa sürede sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Türkiye gündeminde birinci sıraya yerleşen "Zekeriya Öz" etiketinde kim neler söyledi. İşte o yorumlardan bazıları;



Gazeteci İsmail Saymaz: "Savcı zekeriya öz, mehmet yüzgeç ve celal kara hakkında yakalama kararı çıktı. nereden nereye geldik... zekeriya öz ve iki meslektaşı, eğer teslim olurlarsa, ki olurlar, muhtemelen bu akşam tutuklanacak."



Gazeteci Cem Küçük: "Erdoğan'a kelepçe takacagim diyen A.F.Yilmazer içeride, Erdoğan'ı bitirecegim diyen Zekeriya Öz de onun yanına gidiyor. Kader diyemezsin."



Gazeteci Nedim Şener: "Zekeriya Öz, 'kendine operasyonu engellemek için mi eşine kalp ameliyatı yaptırdın?' diye sorabilen, Utanmaz savcıdır"



Yazar Ahmet Ümit: "Hukuk ve kitidar arasındaki ilişkiyi anlamak için, Zekeriya Öz dosyasına bakılmalıdır. Baştan sonra bir polisiye roman gibi de okunabilir."

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin