Savcı Bharara'dan Türk takipçilerine mesaj: 'Türk yemeği teklif edenler...'

Reza Zarrab’ı ABD’de tutuklatarak bir anda dikkatleri üstüne çeken Başsavcı Preet Bharara, Türk takipçilerine bakın ne söyledi?

Google Haberlere Abone ol
Savcı Bharara'dan Türk takipçilerine mesaj: 'Türk yemeği teklif edenler...'

T24'te yer alan habere göre, New York Basın Birliği (NYPA) tarafından düzenlenen yıllık konferansa katılan Bharara, burada yaptığı konuşmanın büyük kısmını Türkiye’ye ayırdı.



Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Preet Bharara, Türkiye’deki Twitter takipçileriyle yaşadığı ilginç diyalogları paylaştı.



“Türkiye’den pek çok tweet alıyorum. Takipçilerim, şiş kebaptan Türk lokumuna kadar her türlü lezzetli Türk yemeğini teklif ediyor.” diyen Amerikalı başsavcı, kendisi ve iş arkadaşlarına sosyal medya üzerinden yoğun sevgi mesajları yayınlandığını aktardı. Sadece işlerini yapmaya çalıştıklarını kaydeden Bharara sözlerini şöyle tamamladı: “Bir yabancı, diğer bir yabancının sevgisini ne kadar hak edebilir emin değilim, fakat umarım, ofisimizin temsil ettiği değerler, gerçekten saygıyı hak edecek niteliktedir. Ekip arkadaşlarımızın yapmış olduğu işle gerçekten gurur duyuyorum.”



İşte o konuşma;



"Zarrab’ı tutuklatan savcı Bharara'dan Star’ın manşetine yanıt geldi!" Galerisine Göz At



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin