Sarp ve Mert arasında büyük savaş başlıyor!

İçerde’nin yeni bölümünde tansiyon yükseliyor.

Google Haberlere Abone ol
Sarp ve Mert arasında büyük savaş başlıyor!

Ay Yapım imzalı İçerde’nin yeni bölümünde tansiyon yükseliyor. Sarp’ın polis olduğunu öğrenen Mert’in, bu büyük gerçeği Celal’e söylemesiyle büyük savaş başlayacak.



Sarp ve Mert arasında büyük savaş başlıyor!



Celal, Sarp'ın polis olduğunu öğreniyor



Ekranların reyting rekortmeni fenomen dizisi ‘İçerde’de kasırga öncesi sessizliği savaş çanları sona erdirecek. Sarp’ın polis olduğunu öğrenen Mert, öfkeden delirecek. Füsun ve Eylem’e verdiği değer öfkesinin ve Celal Baba’yla bu büyük gerçeği paylaşma isteğinin önüne geçse de Mert, Celal Baba’ya Sarp’ın polis olduğunu söyleyerek sıcak savaşın fitilini ateşleyecek. Kardeşi Umut’a (Mert) kavuşma umudunu bir an bile kaybetmeyen ve Melek’in kaybıyla bu umuda daha da sıkı sarılan Sarp, farkında olmadan kardeşini karşısına almış olacak. Artık “içerde” olmayan Yılmaz Kardeşler, birbirlerinin ezeli düşmanına dönüşürken aralarındaki savaş hiç olmadığı kadar sert geçecek. Nefeslerin tutulacağı ve tansiyonun yükseleceği yeni bölümde Sarp ve Mert arasındaki aksiyon sahnesi izleyicileri ekran başına kilitleyecek.



Sarp ve Mert arasında büyük savaş başlıyor! - Resim : 2



Füsun ve Eylem ateş hattında!



Sarp’ın polis olduğunu öğrenen Celal, öfkeden delirecek. Kızını, Melek’ini elinden alan Kudret’le hesabını kapatmaya kararlı Celal, Sarp’la ilgili öğrendiği gerçekle birlikte onu yok etmek için de harekete geçecek. Füsun ve Eylem’in lokantasına düzenlenen saldırı yürekleri ağza getirirken, Kudret’in paralarına el koyan Alyanak’ın elindeki değerli bilgiler bu savaşı çok daha çetin bir hale getirecek.



‘İçerde’nin soluksuz izlenecek yeni bölümünde Sarp ile Mert arasındaki savaş nasıl sonlanacak, Celal, Kudret’ten intikamını alabilecek mi gibi sorular cevap bulacak. ‘İçerde’nin yeni bölümü bu akşam saat 20:00’de Show TV’de ekrana gelecek.



İşte, İçerde yeni bölüm fragmanı:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin