Şarkıcı Melza Türkiye'ye dönüyor!

Uzunca bir süredir yaşamını Yunanistan’da sürdüren şarkıcı, besteci ve söz yazarı Melza, müzik çalışmalarını Türkiye'de sürdürecek.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Melza Türkiye'ye dönüyor!

Melza, yıllar önce bestelediği “Merhaba” isimli şarkısıyla yeniden Kalan Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşuyor.



Şarkıcı Melza Türkiye'ye dönüyor!



Şarkıcı, dönüşünü ve “Merhaba”sını şu sözlerle anlatıyor:



 "Kendimi bulmayı hedefleyerek gittiğim yerde aslında şunu gördüm ki bazen geri dönmek gerekiyor. En başına. O ilk kez merhaba dediğimiz yerde başımıza gelen her şeye hoşgeldin dememek için."



Melza kimdir?



1985, Elbistan doğumlu şarkıcı, besteci, söz yazarı. Müzik hayatına sekiz yaşında Samsun Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nda başladı. Türk Sanat Müziği bölüm şefi M.Muhterem Sezgin'den eğitim gördü. 2003 yılında Samsun Milli Piyango Anadolu Lisesi'nden ve Büyükşehir Belediye Konservatuarı'ndan mezun oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'nı kazandı. 2010 da Müzik Teorileri bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Şahika Tekand'tan oyunculuk eğitimi aldı. 2015 yılında Seyhan Müzik etiketiyle birlikte Uzun Yol Türküleri 3 albümünde '' Eziz Dostum '' adlı türküyü seslendirdi. 2016 yılında Yunanistan'a gitti ve yunan geleneksel müziği Rembetika icra etti.Türkçe ve Yunanca eserler seslendirdi. 2014 yılında Seyhan Müzik etiketiyle '' Ah Şu Beyoğlu '' ve 2019 yılında Kalan Müzik etiketiyle '' Merhaba '' adlı single çalışmalarını yaptı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin