Şarkıcı Irmak Arıcı, Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı: Beni sevmeyenler umurumda değil

Trafikte yaşadığı tacizle gündeme gelen Irmak Arıcı, Senem Aydın’ın konuğu oldu. Sosyal medyada yediği linçlerden bahseden şarkıcı, “Orada ne yaparsan yap seni takdir etmeyecek bir kesim var. Dolayısıyla kendini kabullendirme çabası içinde olmak çok yorucu geliyor. İstediklerini düşünsünler. Ben kendimi biliyorum. Sonuçta trafikte tacize uğrayan bir kadın var, öncesinde bunu defalarca dile getirdim. Adli süreci başlattığım için çok konuşmam doğru değil. Umuyorum ki adalet yerini bulur” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Irmak Arıcı, Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı: Beni sevmeyenler umurumda değil

Şarkıcı Irmak Arıcı, Sabah TV’de Senem Aydın’ın konuğu oldu. Arıcı, sosyal medyada uğradığını söylediği linçlerle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Orada ne yaparsan yap seni takdir etmeyecek bir kesim var. Dolayısıyla kendini kabullendirme çabası içinde olmak çok yorucu geliyor. İstediklerini düşünsünler. Ben kendimi biliyorum. Sonuçta trafikte tacize uğrayan bir kadın var, öncesinde bunu defalarca dile getirdim. Adli süreci başlattığım için çok konuşmam doğru değil. Umuyorum ki adalet yerini bulur."

'Beni sevmeyenler umurumda değil'

Samimiyetini hep koruduğunu söyleyen Arıcı, "İçimden geçeni söylerim. Kimi beni hiç sevmiyor, çok sert ve gıcık buluyor. Hiç umurumda değiller. Ben de onları sevmiyorum" dedi.

Şarkıcı Irmak Arıcı, Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı: Beni sevmeyenler umurumda değil

'Instagram'a hikaye koymakla olmuyor'

Aslında veteriner hekim olan şarkıcı, "Sokak hayvanlarına yönelik şiddeti nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Sinirlerim çok bozuluyor, artık dayanılmaz bir noktaya geldi. Sosyal medya paylaşımları yetmiyor, harekete geçmeliyiz. Ben şahsen bunu göz önünde yapmıyorum. Veteriner hekim olmamla alakalı kendimce bir meslek ahlak anlayışım var. Ama sanatçı dostlarım ya da sektörden olmayan kişilerle toplumsal duyarlılıkla ilgili bir şey yapmamız gerekiyor. Bu sadece Instagram'a hikaye koyup, 'Ne yaptınız?' demekle olacak iş değil."

Yayını izlemek için tıklayın

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin