Şarkıcı Halil Taşkın kimdir. Halil Taşkın kaç yaşında ve neden öldü. Halil Taşkın'ın hastalığı neydi?

Şarkıcı Halil Taşkın hayatını kaybetti. Halil Taşkın'ın ölüm haberini meslektaşı Kader duyurdu. Halil Taşkın Saçıma Kar Yağdı, Geçmiyor Günler, Meyhaneci, Elleri Cebinde gibi şarkıları seslendirmişti. Peki Halil Taşkın kimdir? Halil Taşkın kaç yaşında ve neden öldü? Halil Taşkın'ın hastalığı neydi?

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Halil Taşkın kimdir. Halil Taşkın kaç yaşında ve neden öldü. Halil Taşkın'ın hastalığı neydi?

Şarkıcı Halil Taşkın'ın ölüm haberini duyuran Kader, "Acımı anlatamam, sanatı, kişiliği, insanlığı, adamlığı saysam bitiremem. Canımı kaybettim. Ağabeyimi, çocukluğumu, gençliğimi kaybettim. Çok şeyler yaşadık seninle, ne turneler ne konserler ne anılar... Hep kalbimde olacaksın. Sanat camiasının başı sağ olsun senin gibi sanatçı zor gelir. Mekanın cennet olsun benim canım. Allah taksiratını affetsin" diye yazdı.

Taşkın'ın cenaze töreniyle ilgili bilgi veren Kader,  "Dostlar Halil Taşkın'ın cenazesi pazartesi (bugün) öğlen namazına müteakiben Zeytinburnu Beştelsiz Camii'nden kaldırılıp Mevlanakapı Mezarlığı'na defnedilecektir" ifadelerini kullandı.

Peki Halil Taşkın kimdir? Halil Taşkın kaç yaşında ve neden öldü? Halil Taşkın'ın hastalığı neydi?

ŞARKICI HALİL TAŞKIN KİMDİR?

1973 doğumlu Halil Taşkın 50 yaşında vefat etti. Aslen Karamanlı olan Taşkın Küçük Beyzade, babasının oğlu, küçük Ağam ve günahsız Yetim gibi 10 sinema filminde oynadı. 7 albüm çıkaran Taşkın 80'li yılların meşhur çocuk sanatçılarından biriydi.

HALİL TAŞKIN NEDEN ÖLDÜ?

Halil Taşkın geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin