Sararmış tül ve perdeler bu yöntemle bembeyaz olacak: Tül ve perde nasıl beyazlatılır?

Tül ve perdeleri bembeyaz yapacak o etkili yöntem bulundu. Bu formül sayesinde tül ve perdelerinizde tek bir sarartı lekesi kalmayacak. İşte tül ve perdeleri kar beyazına döndürecek o formül...

Google Haberlere Abone ol
Sararmış tül ve perdeler bu yöntemle bembeyaz olacak: Tül ve perde nasıl beyazlatılır?

Tül ve perde temizliği pek çok kişinin en muzdarip olduğu konulardan bir tanesi olurken sararmış tül ve perdelerde bulunan lekeleri çıkarmak çoğu zaman zor görülmektedir.

Tül ve perdeler evin çok daha şık aynı zamanda düzenli görülmesini sağlarken, tül ve perdelerin düzenli olarak temizlenmesi evin hijyenik bir görünüm içerisinde olmasına da yardımcı olmaktadır.

Tül ve perdelerde bulunan sarı lekeleri tertemiz yapmak ve tüm sarı lekelerin temizlenmesini sağlayabilmek için bu yöntemi uygulayabilirsiniz. İşte tül ve perdeleri bembeyaz yapacak o etkili formül...

Tül ve perde nasıl beyazlatılır?

Tül ve perde de bulunan lekeleri temizlemek aynı zamanda tül ve perdede ki sarartıların tertemiz olmasını sağlayabilmek için özel bir temizleyici hazırlamak önemlidir.

Bu temizleyici sayesinde tül ve perdelerinizin tertemiz olduğunu göreceksiniz. İşte gerekli olan malzemeler...

Deterjan
Karbonat
Beyaz sabun rendesi
Çamaşır sodası
1 su bardağı beyaz sirke

 

Yapılışı;

Toz olan tüm malzemeleri uygun bir kabın içerisinde güzelce karıştırın ve çamaşır makinesinin deterjan gözüne ilave edin.

Akabinde deterjanların üzerine 1 su bardağı beyaz sirke dökerek soğuk suda 40 dakika programda perdelerinizi yıkayabilirsiniz.

Bu formül sayesinde tül ve perdelerinizde bulunan tüm leke aynı zamanda sarartılardan kısa sürede kurtulduğunuzu göreceksiniz.

Bu yöntemi tül ve perdelerinize düzenli olarak uygulamanız tül ve perdelerin uzun süre temiz ve hijyenik bir görünümde olmasını sağlayacaktır.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin