Saran radyolarına yeni genel müdür!

Radyo Müzik, Radyo Spor, Radyo Trafik ve Radyo Slow Time'ı bünyesinde bulunduran gruba yeni genel müdür atandı.

Google Haberlere Abone ol
Saran radyolarına yeni genel müdür!

Radyo Müzik, Radyo Spor, Radyo Trafik ve Radyo Slow Time'ın çatısı altında bulunduğu Saran Radyoları'nın yeni Genel Müdürü Belkıs Gülcan oldu.



Kariyerine Numberone Grup radyolarında başlayan Belkıs Gülcan,uzun yıllar Uzan Grubu'na bağlı Star Grubu radyolarında çalıştı. Canwest Medya Türkiye’de Genel Müdür, Spectrum Medya Grubu'nda CEO olarak görev yaptıktan sonra, son olarak Power Group Genel Müdürlüğü görevini yürüttü.



Saran Holding'in yayın ayağını oluşturan Saran Radyoları'nın Radyo Spor, Radyo Trafik, Radyo Müzik ve Radyo Slow Time olmak üzere 4 kanalı bulunuyor.



Grubun organizasyonları ve iş akışlarında yeni bir yapılanma oluşturacağını bildiren Saran Radyo Genel Müdürü Belkis Gülcan konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Saran Radyoları olarak yeni bir yapılanma içerisine giriyoruz. Bu yeni yapılanma ile birlikte kendi segmentlerini yaratarak öncü konuma gelmiş Radyo Trafik ve Radyo Spor ile hızlı gelişime devam edeceğiz. Müzik içerikli ve ulusal olarak yayın yapan Radyo Müzik ile Radyo Slow Time’ın da konumlarını daha fazla güçlendirmeyi hedefliyoruz. Amacımız her zaman dinleyicilerimize kaliteli bir yayın sunmak."



Radyoların Genel Müdürlük görevini yaklaşık 4 yıldır yürüten İlhan Uzundurukan ise bir yandan Yönetim Kurulu Üyesi olarak radyolara destek verirken, bir yandan da farklı iş alanlarında görev alacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin