Saran Group, CME ortaklığı ile Avrupa’da büyümeye devam ediyor!

Spor içeriği ve yayıncılığında öncü Saran Group, Avrupa’nın en önemli medya şirketlerinden biri olan CME ile bir işbirliği anlaşmasına imza attı. Bu ortaklık anlaşması, CME’ye ait olan, Çekya ve Slovakya’da yayın yapan TV Nova’nın yeni kurulacak spor kanallarını kapsıyor.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Saran Group, CME ortaklığı ile Avrupa’da büyümeye devam ediyor!

Spor yayıncılığı, yayın hakları, uluslararası federasyonlar ve liglerle uzun süredir devam eden ortaklıklarıyla alanında önde gelen küresel oyuncular arasında yer alan Saran Group, dünyanın en önemli spor organizasyonlarını Türkiye’nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde sporseverlerle buluşturuyor. Saran Group, şimdi de Çekya ve Slovakya’daki sporseverleri sevindirecek bir anlaşmaya imza attı. UEFA Şampiyonlar Ligi, Bundesliga, La Liga, Serie A başta olmak üzere birçok premium spor içeriği CME’ye ait olan Nova Group bünyesinde yer alan Nova Sport 3 ve Nova Sport 4 kanallarında sporseverlerle buluşacak.

Saran Group İstanbul ofisinde gerçekleştirilen imza törenine katılan ve TV Nova kanallarının sahibi olan CME CEO'su Didier Stoessel: “Saran Group ile ortaklığımız bizim için olduğu kadar izleyicilerimiz için de büyük önem taşıyor. Ücretli TV segmentinde fark yaratmanın en önemli araçlarından biri de premium spor içeriği sunmaktır. Bu iş ortaklığı, izleyicilerimize piyasadaki en önemli futbol haklarından bazılarını sunarak CME'nin Çekya ve Slovakya'daki konumunu büyük ölçüde iyileştirecektir." dedi.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ise, şunları söyledi:

"30 yılı aşkın süredir uluslararası federasyonlar ve liglerle işbirliği içindeyiz. Dünyanın birçok ülkesinde 1,5 milyardan fazla kişiye, en önemli spor organizasyonlarını ulaştırıyoruz. Şimdi de CME ile yapmış olduğumuz ortaklıkla Çekya ve Slovakyalı sporseverlerle premium spor içeriklerini TV Nova Sport kanallarında buluşturacak olmaktan ve bunu da yeni ortaklığımız ile gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz."

Çekya ve Slovakya’da faaliyet gösteren Nova Group ailesinde hali hazırda Nova Sport 1 ve 2 olmak üzere iki spor kanalı bulunuyor. TV Nova bunların dışında iki spor kanalı için daha lisans aldı. Grubun, izleyicilerin spor programları ve canlı yayın içeriklerini exclusive olarak izleyebileceği bir de Voyo isimli platformu mevcut.

Saran Group, CME ortaklığı ile Avrupa’da büyümeye devam ediyor!

Etiketler saran saran group
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin