Sapık Sinan, Arife Gökçe'ye çirkin mesajlar attı, Müge Anlı kendini zor tuttu! 'Defalarca küfrettim'

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Arife Gökçe'nin şüpheli kaybında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Annesi yaşındaki Arife Gökçe'ye cinsel içerikli mesajlar atan Sinan Sardoğan'a "Fikri Bey'e neden 9 tane mesaj attın?" sorusunu yönelten Müge Anlı, aldığı cevap karşısında sinirlenmemek için kendini zor tuttu. O anlar canlı yayına böyle yansıdı...

Google Haberlere Abone ol
Sapık Sinan, Arife Gökçe'ye çirkin mesajlar attı, Müge Anlı kendini zor tuttu! 'Defalarca küfrettim'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Arife Gökçe'nin şüpheli kaybında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü yayınında programa konuk olan Sinan Sardoğan'a Müge Anlı, "Ben insanlara da bir şey söyleyemiyorum. Sinan'ın neye kinleneceği belli olmadığı için. O gün özür dilemek için aradığını söyleyen Fikri abi, beni tehditti deyip küfrediyor. Özür dilemek için aradığın adama sonradan nasıl küfrettiğini biz hala anlayamadık. O gün 10 tane mesaj atmışsın Fikri abiye. Ne mesaj attın?" sorusunu yöneltti.

Sinan, Müge Anlı'nın iddialarını reddetti. Bunun üzerine Müge Anlı, "Hayır'la olacak iş değil. Senin telefon kaydında Fikri abiye attığın 10 tane mesaj var. Bu tartışma konusu değil. Onu demiyorum artık. Ne mesaj attın? Bir tanesinde anasına, namusuna küfrettim dedin. Diğer 9 mesajda ne vardı?" ifadelerini kullandı.

Sinan, "Ben bir kere attım başka da atmadım. Hayır atmadım" dedi.

'İKİ KERE ARAMIŞSIN, KAYITLARDA ÇIKIYOR'

Sinirlenmemek için kendini zor tutan Müge Anlı ise "Sinancım, 10 tane mesaj atmışsın. Neye hayır? İki kere aramışsın. Kayıtlarda çıkıyor. Gittiğin zaman jandarma gösterir." dedi.

Israrla Müge Anlı'yı yalanlayan Sinan, bir tane mesaj attığını savunarak, "Neden 9 tane mesaj atayım. Göstersinler o zaman" diye konuştu.

'MESAJLAR SİZE GELMEDİ Mİ'

Müge Anlı ise şu ifadeleri kullandı:

"Senin telefonun yanında mı? Nasıl oluyor Fikri abi engelliyor da sen onu arayabiliyorsun, mesaj atıyorsun. Ama mesajlar gelmedi mi size?"

Müge Anlı'nın sorusu üzerine Fikri Gökçe, "Benim ki tuşlu telefon olduğu için bana gelmedi. Gelinim görmüş. Baba utanıyoruz baban başın belaya girer diye… Çok kötü mesajlar var dedi. Telefon tuşlu olduğu için bana gelmiyor." ifadelerini kullandı.

Sinan ise, "Bir kere attım, Whatsapp'tan attım. Diğerlerini de oradan attım. WhatsApp olmadığına göre gitmedi" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin