Sanatın nabzı bu sokakta atacak!

Birçok sanat dalı ve sanatçı Hamamönü Sanat Sokağı'nda buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Sanatın nabzı bu sokakta atacak!

Birbirinden farklı birçok sanat dalı ve sanatçıya ev sahipliği yapan Hamamönü Sanat Sokağı, fotoğrafla yağlı boyayı buluşturuyor. Fotoğraf sanatçısı Orhan Köse, çektiği fotoğrafları yağlı boya tablolarda ölümsüzleştiriyor.



Daha çok belgesel ve doğa fotoğraflarına ilgi duyduğunu dile getiren Köse’nin çok sayıda yarışmada derecesi bulunuyor. 10 yıldır fotoğrafçılıkla uğraştığını söyleyen Orhan Köse, Altındağ Belediyesi tarafından restore edilen Hamamönü Sanat Sokağı’ndaki atölyesinde fotoğrafçılık dersi de veriyor.



FOTOĞRAFTAN TUVALE



Çektiği fotoğrafları birebir yağlı boyayla tuvale aktardığını aktaran Orhan Köse, fotoğrafçılığı meslek olarak, yağlı boyayı da hobi olarak sürdürdüğünü, vatandaşlardan gelen kişisel fotoğrafları yağlı boya tablo yapma önerilerini de geri çevirmediğini söyledi.



Altındağ Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmalarını da belgelediğini dile getiren Orhan Köse, gerçekleştirilen değişimin fotoğraflarla daha da netlik kazandığını belirtti.



Hamamönü Sanat Sokağı’nın Ankara’da önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Orhan Köse, Altındağ Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya değer veren bir anlayışla çalıştığını belirterek, tüm sanatseverleri Hamamönü’ne davet etti. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin