Sanatın iletişimi, G7Art'a emanet

Grup 7, bundan böyle kültür ve sanat iletişimi alanında gerçekleştireceği çalışmalarını G7Art çatısı altında birleştiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Sanatın iletişimi, G7Art'a emanet

Grup 7, 20 yıllık deneyimini G7Art bünyesi içinde toplayarak, kültür sanat dünyasına, iletişimde ihtiyaç duyduğu uzmanlığı sunmayı hedefliyor. 



Kültür ve sanat kurumları ile etkinliklerine iletişim danışmanlığı hizmeti veren Grup 7’nin, geçmişten bugüne referansları arasında, İstanbul Modern, İş Sanat, Borusan Kültür Sanat, Baksı Müzesi, Masumiyet Müzesi, İletişim Yayınları, Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali ve Zorlu Çocuk Tiyatrosu bulunuyor. Nisan ayı itibariyle kendi ismiyle çalışmalarına başlayan G7Art, müşterilerine stratejik iletişim, medya ilişkileri, izleyici geliştirme, içerik ve prodüksiyon, profil ve algı araştırmaları, dijital medya ve medya eğitimi hizmetleri veriyor. 



“Sanata değer katmak ve sanatçının değerini ortaya koymak için iletişim” mottosu ile yola çıkan G7Art, geleneksel PR araçlarının ötesine geçerek, dinamik bir yaklaşım ve vizyonla sanat dünyasındaki müşterilerinin iletişimde farklılaşmalarına destek olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin