Sanatçılar 'Veliaht'larını o programda seçecek!

atv'nin müzik yarışma programı, Eylül sonunda izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Sanatçılar 'Veliaht'larını o programda seçecek!

atv'nin Eylül ayı sonunda ekrana getireceği yeni yarışması 'Veliaht'ta Türkiye'ye mal olmuş ünlü sanatçılar, hem kendi veliaht adaylarını kendileri bulacak, hem koçluk yaparak veliaht adaylarını çalıştıracak, hem canlı yayında birlikte düet yaparak performans sergileyecek, hem de birbirlerinin veliaht adaylarına jüri üyeliği görevini üstlenecek.



Yarışmada her hafta 8 isim kendi hit olmuş şarkılarını veliahtları ile yapacakları düet performansları ile sergileyecek. Ardından birbirlerine verdikleri oylar ve halk oylaması sonucu haftanın birincisi adını final programına yazdıracak. Kalan 7 ünlü isim, veliaht adayları ile performans sergilemeye her hafta devam edecek. Haftanın birincisi final programına kadar performans sergilemeyecekken, her hafta eksilen yarışmacının yerine yeni bir sanatçı ile veliahtı eklenecek.



8 hafta sonra, 8 hafta boyunca her hafta birinci olarak adını finale yazdırmayı başaran 8 isim ve veliaht adayları ile final programı start alacak. Final programlarında her hafta en düşük performans sergileyen bir veliaht elenmeye başlayacak. Haftalar sonra birinci olan sanatçı ve veliahtı para ödülünün yanı sıra, single sahibi olacak, turneler düzenlenecek. 



Her ne kadar sanatçılar yarışmacı pozisyonunda olmasalar da kendi veliahtlarını kendileri seçtikleri, kendi hit şarkılarına canlı yayında birlikte düet yaptıkları ve puan aldıkları için kendilerini belki de hayatlarının en zor yarışının içinde bulacaklar. 



Yarışmanın Eylül sonunda atv ekranlarında izleyicilerle buluşması planlanıyor. Türkiye’de birçok dizi ve yarışmanın yurtdışında temsilciliğini yürüten İzzet Pinto tarafından yaratılan formatın yapımcılığını sektörün tanınmış isimlerinden Haluk Şirin ve Caner Erdem’in kurduğu 'Production House' üstleniyor. 



Yarışma daha Türkiye’de yayınlanmadan Fransa, Çin, Sırbıstan, Hırvatistan ve Vietnam’ın TV kanallarına, İzzet Pinto’nun CEO’su olduğu 'World Wide Entertainment' tarafından 'Talent Hunters' ismiyle satıldı. Şimdiye kadar 'Muhteşem Yüzyıl'dan, 'Bana Herşey Yakışır'a birçok dizi ve yarışma formatının dünyada tanınmasını ve yayınlanmasını sağlayan İzzet Pinto'nun 'Veliaht'ın özellikle Avrupa’da 'X Factor' ve 'The Voice'a rakip olacağından emin olduğu belirtiliyor. 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin