Sanatçı dostları Orhan Kural'ı unutmadı!

Gezgini, çevreci, aktivist, hayvansever Prof. Dr. Orhan Kural'ı 23 Aralık 2020 tarihinde Covid-19 sebebiyle kaybeden dostları, onun anısına hazırlanan 'Yol Şarkıları' albümüne destek verdiler.

Google Haberlere Abone ol
Sanatçı dostları Orhan Kural'ı unutmadı!

Attila Atasoy, Bulutsuzluk Özlemi, Gündoğarken, Haluk Levent, Leman Sam, Serap Yenici, Vedat Sakman, Yeni Türkü, Zafer Doğan eserleri ve yorumları ile ve bir cok değerli besteci, söz yazarı 'Yol Şarkıları' ile bu albümde buluştular.

Sanatçı dostları Orhan Kural'ı unutmadı!

Geliri ile Prof. Dr. Orhan Kural anısına bir orman oluşturulması planlanan albüm tüm müzik marketlerde ve digital ortamlar da yerini aldı.

Albümde ayrıca ünlü fotoğraf sanatçısı İbrahim Zaman ve  Orhan Kural'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olduğu Türkiye Gezginler Kulübü (Derneği) üyesi Nasuh Mahruki, Mete Darcan yarışmalarda derece alan isimlerin gezi fotoğraflarına da yer verildi.

Sanatçı dostları Orhan Kural'ı unutmadı! - Resim : 2

Albüme Prof. Dr. Orhan Kural'ın eğitim verdigi İstanbul Aydın Üniversitesi, Fuzul Ev, TUMAD, KUTES Metal, İmay Insaat, TURSAB sponsor olarak destek verdiler.

Sanatçı dostları Orhan Kural'ı unutmadı! - Resim : 3

Tüm bu isimlerin birleşmesi icin çaba harcayan Serap Yenici ve Türküola firması, yola çıkan herkese keyifle eşlik edecek Orhan Kural ismini yaşatacak bir albüme  imza attılar.

Etiketler orhan kural
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin