'Sana Bir Sır Vereceğim'de büyük sürpriz!

FOX TV'de yayınlanan 'Sana Bir Sır Vereceğim'in yeni bölümünde büyük bir sürpriz yaşanıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Sana Bir Sır Vereceğim'de büyük sürpriz!

Esra Ronabar ve Murat Han’ın başrollerini paylaştığı, Deniz Özerman, Cengiz Tangör, Ekin Koç, Demet Özdemir, Metehan Sözer, Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Can, Dila Danışman, Bora Cengiz, Nezih Cihan Aksoy ve Dilşad Şimşek’in heyecanlı hikayesi ‘Sana Bir Sır Vereceğim’ yeni bölümü ile 13 Eylül Cuma akşamı 20.15’te FOX’de yayınlanacak.



Dizinin bu bölümünde öldü sanılan Nihat’ın eve gelişi Sevgi ve Mehmet için yeni bir umut  olur. Çocukları kurtarmak için çare arayan Sevgi ve Mehmet, Nihat’ın onlara yardım etmesi koşuluyla evde kalmasını kabul ederler.



AYLİN’İ BEKLEYEN BÜYÜK SÜPRRİZ NE?



Tilki ‘nin Çağla ile çekilmiş fotoğrafını gören Aylin, bir kez daha hayalkırıklığına uğrar. Tilki, Aylin’i bunun bir oyun olduğuna inandırmak  için uğraşırken kendini Savaş’ın hazırladığı yeni bir oyunun içinde bulur. 



Tilki’den tamamen umudunu kesmiş olan Aylin,  romantik bir sürpriz ile karşılaşır.. Doğum gününden bir gece önce yaşadıkları Aylin’in kafasını daha da karıştırır.  Aylin’i ve Tilki’yi bekleyen asıl sürpriz ise doğum gününde yaşanacaktır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin