Samsung'un Avea'ya özel telefonu tanıtıldı

Avea, Samsung ile işbirliğine giderek Avea müşterilerine özel yeni bir modeli hayata geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Samsung'un Avea'ya özel telefonu tanıtıldı

Avea açıklamasına göre, yazılımın yanı sıra donanım olarak da Avea müşterilerinin ihtiyaçları ve tercihleri doğrultusunda özelleştirilen Galaxy Grand 2 LTE Avea Özel Serisi, akıllı telefona uygun fiyatla sahip olmak isteyen Avea müşterilerini hedefliyor.



Avea ve Samsung işbirliği için bir araya gelen Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk ve Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza, Galaxy Grand 2 LTE Avea Özel Serisi’nin tanıtımını gerçekleştirdi.



Ertürk, Avea olarak alanında en iyi markalarla kurdukları işbirliklerine büyük önem verdiklerini belirterek, Galaxy Grand 2 LTE Avea Özel Serisi modelini bu anlayışın parlak bir ürünü olarak değerlendirdi.



Avea olarak dünyanın lider markalarıyla kurdukları işbirliklerinin, verdikleri hizmetler ve ürün yelpazeleri için büyük önem taşıdığını aktaran Ertürk, şunları kaydetti:



"Akıllı telefon kullanımındaki sektör liderliğimizi, müşterilerimize sunduğumuz geniş akıllı cihaz portföyü, kendi markalı cihazlarımız ve yaptığımız öncü marka işbirlikleri ile devam ettiriyoruz. Akıllı telefon satışında dünya lideri Samsung ile yaptığımız işbirliği da bunun güzel bir örneğini oluşturuyor. Avea’nın Türkiye’deki tüketicilerin nabzını tutarak önceliklendirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda donanımı ve yazılımı Samsung tarafından Avea müşterileri için özelleştirilen Galaxy Grand 2 LTE Avea Özel Serisi, akıllı bir telefona erişilebilir bir fiyatla sahip olmak isteyenler için öncelikli tercihler arasında yer alacak. İyi bir akıllı telefon sahibi olmak isteyenleri bu özel fırsattan yararlanmaya davet ediyoruz." 



Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza ise tüketicilerin istek ve beklentilerinin, Samsung teknolojisinin odak noktasını oluşturduğunu vurguladı.



Samsung Electronics olarak onları en iyi şekilde anlamaya ve yaşamlarına değer katacak en uygun çözümleri sunmaya büyük önem verdiklerini belirten Mirza, "Amacımız; tüketicilerimizin en iyi teknolojiye, en elverişli koşullarda ulaşabilmelerini sağlamak. Avea ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği de bu amaca hizmet ederek, Galaxy Grand 2 LTE Avea Özel Serisi’ni tüketicilerle buluşturmamıza olanak sağlıyor. Galaxy Grand 2 LTE Avea Özel Serisi ile Avealılar, üstün akıllı telefon deneyiminin ötesinde, zengin bir içerik dünyasını da deneyimlemiş olacaklar. Bu özel serinin, kısa sürede tüm tüketicilerin beğenisini toplayacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.



Galaxy Grand 2 LTE hakkında



Açıklamada verilen bilgilere göre, 5,25 inçlik HD çözünürlüğünde net ve parlak ekrana sahip olan Galaxy Grand 2 LTE Avea Özel Serisi, yüksek nitelikli görüntüyü geniş bir alanda görüntülemek isteyenlere hitap ediyor.



Telefondaki 1,2 GHz dört çekirdekli işlemci ve Android Jelly Bean işletim sistemi, yüksek performans eşliğinde mükemmel bir mobil uygulama deneyimi sunuyor. 2600 mAh uzun ömürlü bataryasıyla gün boyu kullanıcısını yarı yolda bırakmayan Galaxy Grand 2 LTE Avea Özel Serisi, 3G ve 4G bağlantılarını da destekliyor. Cihazda ayrıca Avea tema ve Avea ön yüklü uygulamalar da yer alıyor.



Galaxy Grand 2 LTE Avea Özel Serisi, 819 TL’lik peşin veya avantajlı kampanya fiyatları ile sadece Avea bayilerinde satışa sunuluyor. Galaxy Grand 2 LTE Avea Özel Serisi’ni alanlara ayrıca 3 ay boyunca Tivibu Cep Avea kullanım paketi, AveaMüzik'ten Müzik Çalar Maxi Paketi ve Avea Ringa servisiyle 6 ay boyunca Avea Lig servisi hediye ediliyor. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin