Samsung, 'yaşam koçu'nun yeni sürümünü tanıttı

Samsung Electronics, form tutmak ve sağlıklı yaşam için geliştirilen S Health uygulamasının geliştirilmiş sürümünü tanıttı.

Google Haberlere Abone ol
Samsung, 'yaşam koçu'nun yeni sürümünü tanıttı

Samsung'un S Health uygulamasının üzerinde kişiye özel önerilerle daha sağlıklı yeme alışkanlığı yaratılması ve daha aktif bir yaşam için yapılması gerekenler kullanıcılara tavsiye ediliyor. 



Yapılan tüm aktivitelerin takibi günlerce, haftalarca ve aylarca yapılabiliyor. Bu sayede kullanıcılar aktivitelerini karşılaştırarak istedikleri seviyeye gelebilmek için önlerini görebiliyor.



Kullanıcıların kendilerinin sağlıklı yaşam koçu olmasına olanak tanıyan uygulama üzerinde bulunan üç ayrı hedef bulunuyor:



-          “Daha aktif ol” seçeneği kullanıcıların için egzersizleri, yakılan kalorileri, atılan adım sayısı gibi ölçütleri bir araya getirerek hedefe ulaşılmasını sağlıyor.



-          “Daha sağlıklı ye” seçeneği ile yemek ve öğün takibi yapılabilirken yiyeceklerin kalori miktarları belirleniyor. Gün içerisinde tüketilenler ve yapılanları bir araya getiren uygulama 1’den 100’e kadar bir günün ne kadar dengeli geçtiğini gösteriyor.



-          “Daha dinlenmiş hisset” hedefini belirleyen kullanıcılar uyku takibi ile uykudaki verimi artırabiliyor.



Günlük olarak atılan adım sayısı, yemek ve uyku gibi aktiviteleri takip eden uygulama, yürüyüş, koşu, bisiklet ve diğer spor aktivitelerinde de işe yarıyor. Günlük su ve kafein takibinin yapılması da S Health üzerinde oldukça kolay gerçekleşiyor.



Akıllı telefonun özelliklerine bağlı olmakla ve giyilebilir teknolojilerin kullanılmasıyla birlikte kalp ritmi ve stres ölçümü gibi özellikler de uygualamada dikkat çekiyor. S Health’in yeni sürümü Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge ile kullanılabiliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin