Samsung Türkiye'ye yeni pazarlama direktörü

Samsung Electronics Türkiye Kurumsal Pazarlama Direktörü pozisyonuna, Can Emci getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Samsung Türkiye'ye yeni pazarlama direktörü

Daha önce birçok uluslararası firmanın pazarlama departmanlarını yöneten Can Emci, Haziran ayı itibariyle Samsung Electronics Türkiye Kurumsal Pazarlama Direktörü pozisyonunda görevine başladı.



Samsung’un Türkiye’de yürüttüğü ve ilgili hedef gruplara yönelik her türlü pazarlama faaliyetleri ve iletişim çalışmalarına bütünsel yaklaşım getirecek olan Emci bu yeni pozisyonunda marka stratejilerinin oluşturulması ve pazarlama planlarının hazırlanmasına ek olarak başlıca halkla ilişkiler, perakende pazarlama, dijital pazarlama ile ürün gruplarının pazarlama ve iletişim çalışmalarından sorumlu olacak.



Can Emci hakkında



Emci, 1995 yılında Unilever'de başladığı kariyerine 1998'den itibaren Philip Morris'te devam etti. 1999'da The Coca-Cola Company’ye  transfer olan ve 12 yılı aşkın süreyle pazarlama bölümünde farklı markalarda yönetici olarak hizmet veren Emci, son olarak aynı firmada 90 ülkeden sorumlu İş Geliştirme Yöneticisi olarak görev yaptı. Sonrasında Electro World’de 2 yıla yakın süreyle Pazarlama Direktörlüğü yapan Emci 10 Haziran tarihi itibari ile Samsung Electronics Türkiye Kurumsal Pazarlama Direktörü pozisyonunda görevine başladı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin