Samsung ile Murat Dalkılıç'ın ilişkisi ciddileşti

Ünlü müzisyen Murat Dalkılıç, Samsung Galaxy S6’yı Barselona’da ilk keşfedenlerden biri oldu.

Google Haberlere Abone ol
Samsung ile Murat Dalkılıç'ın ilişkisi ciddileşti

Samsung Electronics, yeni akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge'in tanıtımını İspanya'nın Barselona kentinde düzenlediği bir etkinlikle gerçekleştirdi.



Dünyanın merakla beklediği etkinliğe Twitter üzerinden davet edilen Dalkılıç, önce bu davetin şaka olduğunu düşündü. Samsung Türkiye'nin kendi hesabından paylaştığı uçak biletini gördüğünde cevap olarak attığı 'Samsung'la ciddi düşünüyorum' tweet'iyle Samsung Türkiye'nin davetini kabul etti. Bu büyük etkinliğe Barselona'da tanıklık ederek yeni Galaxy heyecanına dahil oldu.



Etkinlik günü 'Barselona'ya hoşgeldin @muratdalkilic' pankartlarıyla karşılanan müzisyeni Twitter üzerinden takip eden hayranları da Murat Dalkılıç'la beraber Galaxy deneyimine ortak oldu. Dalkılıç, etkinlik sırasında Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge'in ön ve arka kamerası ile çektiği selfie'lerini Twitter üzerinden paylaştı. 



Hayranlarına Galaxy S6 ve S6 edge deneyimini aktaran müzisyenin tweet'leri ile 'MuratDalkılıç SamsungTürkiye' başlığı Twitter'da günün trend topicleri arasında yer aldı.



'MuratDalkılıc SamsungTurkiye' başlığı hakkında 6.300 rakamının üzerinde tweet atıldı. Dalkılıç'ın ve Samsung Türkiye'nin Twitter hesabı üzerinden atılan tweet'ler ise yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı. 



Murat Dalkılıç'ın Barselona'da katıldığı Galaxy lansmanı sırasında çekilen, Galaxy S6 deneyimini paylaştığı videolardan biri aşağıdaki gibi:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin