Samsung Galaxy S4'e özel koruyucu

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de de lansmanı gerçekleştirilen telefona özel ilk ekran koruyucu ve koruma kılıfları piyasaya sunuldu.

Google Haberlere Abone ol
Samsung Galaxy S4'e özel koruyucu

Mobil cihaz aksesuarları markası Ttec, Samsung Galaxy S4 rüzgarını es geçmedi. Ttec, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de de lansmanı gerçekleştirilen Samsung Galaxy S4 için tüketicilere ekran koruyucu ve koruma kılıfları sundu.



Ekran koruyucu ile ultra dokunuş hissi



Ttec’in kullanıcılara sunduğu Samsung Galaxy S4’e özel ekran koruyucusu, dayanıklı 3MP Japon teknolojisiyle geliştirildi. Kabarcık bırakmayan ekran koruyucu, telefonu çizilmelere karşı korurken, telefona kolayca uygulanabilmesiyle kullanıcılara en ufak bir zorluk bile çıkarmıyor. Yapışkan madde içermeyen ekran koruyucu, ultra dokunma hassasiyeti sağlamasıyla dikkat çekiyor.



Hafif ve dayanıklı



Ttec Samsung Galaxy S4 Smooth Koruma  Kılıfları da bu özel telefon için tasarlandı. Dayanıklı, hafif ve yarı şeffaf materyal ile üretilen koruma kılıfları , tüm tuş ve bağlantılara erişim sağlıyor, üstelik kamera ve flaş ile yüzde yüz uyumlu. Telefonunuzu darbe ve çizilmelere karşı koruyacak Smooth koruma kılıflarında, gri, beyaz ve siyah renk seçeleri bulunuyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin