Samsung Galaxy S4 Mini satışa çıktı

Avea, Samsung Galaxy S4 Mini'nin, tarifeye ek ayda 1 liradan başlayan fiyatlarla satışına başladı.

Google Haberlere Abone ol
Samsung Galaxy S4 Mini satışa çıktı

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, Samsung Galaxy S4'ün güçlü ve kompakt versiyonu olan Galaxy S4 Mini tarifeye ek ayda 1 liradan başlayan fiyatlarla Avea İletişim Merkezleri'nde satışa sunuldu.



Samsung Galaxy S4 Mini, Avea'nın S.E.Ç paketleri eşliğinde, 24-36 ay taahhüt olmak üzere farklı ödeme seçenekleriyle sunulacak. Samsung Galaxy S4 Mini'ye ilk 3 ay 100 MB internet hediyeli tarifeye ek ödeme seçeneğinin yanı sıra internet paketli teklifleri ve her şey dahil 1000 dakika, 1000 SMS ve 4GB veya 500 dk + 500 SMS + 1 GB olmak üzere 4 farklı teklifle sahip olunabiliyor. Cihazın peşin satış fiyatı KDV dahil 1,199 lira olup ilk 3 ay 250 MB internet paketi hediye edilecek. 



Avea'nın, çift taşıyıcılı MobilPlus teknolojisiyle Türkiye'nin 81 ilinde yüksek hızlı mobil internete bağlanılabiliyor. Surf&Talk hizmetiyle de cep telefonuyla konuşulurken aynı anda internete bağlanmaya devam edilebiliyor. GALAXY S4'ü çok daha kompakt bir yapıda sunan Galaxy S4 Mini 4.3 inç qHD Super AMOLED ekranı, 107 gram olan ağırlık ve 1.7 GHz çift çekirdek işlemciye sahip bulunuyor.



Galaxy S4 Mini, 8 megapiksellik arka ve 1.9 megapiksellik HD ön kamerasının yanı sıra "Sesli Fotoğraf" özelliğiyle de fotoğraf çekildiği sırada ortamda bulunan sesleri kaydediyor.



"S Travel" uygulaması ile hem seyahat yardım ve bilgi hizmeti, hem de bir sonraki seyahate ilişkin öneri alabilme fırsatı sunan cihazın "Anı Albümü" özelliği sayesinde, fotoğraflar otomatik olarak "smart" formatta düzenlenebiliyor.



Galaxy S4 Mini ile çektiğiniz fotoğraflar sosyal medya hesaplarınızda oluşturacağınız özel albümle otomatik olarak kaydedilip bir araya getiriliyor. AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin