Samsung Galaxy S20+ 5G'nin görüntüsü sızdı

Telefon dünyasının merakla beklediği Samsung Galaxy S20+ 5G ilk kez gerçek görüntüsüyle sızdı. Geniş ekranı ve kamera sayısı dikkat çeken Samsung Galaxy S20+ 5G'nin dikkat çeken bir diğer özelliği ise ön kamera deliğinin çok küçük olması.

Google Haberlere Abone ol
Samsung Galaxy S20+ 5G'nin görüntüsü sızdı

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli olan Galaxy S20 ve Galaxy S20+ 5G'nin görüntüleri Twitter’da ortaya çıktı. Dikkat çekici özelliklerin bulunduğu telefonun 8K video çekme özelliği de bulunuyor. Bu sızıntı sayesinde de Samsung Galaxy S20 Plus modeli tam olarak karşımıza çıkmış oldu.

Hem ön yüzü hem de arkası görünen telefon, aşağıda görebileceğiniz üzere daha önceki sızıntıları doğrular bir tasarıma sahip. Ön kamerayı ailenin diğer bireyleri gibi bir ekran deliğinde taşıyan telefon, kavisli kenarlara ve ince çerçevelere sahip.

Cihazın ekranı hem alan olarak daha geniş, hem de ekranın ortasında yer alan ön kamera deliği daha küçük. Ayrıca geçen yılın modellerine kıyasla biraz daha ince çerçevelere ve daha yuvarlak köşelere sahip.

Telefonun ana kamerası muhtemelen 48 MP ancak gelen bilgilere göre cihazda 8K video çekme özelliği var. Yanlara kıvrımlı olan 2.5 D ekran büyük ihtimalle FulHD+ olacak ancak yenilenme hızı konusunda şüpheler var. Bazı kaynaklar 120 Hz, bazı kaynaklar ise daha düşük hızlara sahip bir ekran göreceğimizi söylüyor.

Görsellerde telefonun arka kısmında yer alan kamera sistemi dikkat çekiyor. Yuvaya yerleştirilmiş olan altı delikten en az dördü merceklere ayrılmış durumda. Bu bölgede 1 ana kamera, 1 ultra geniş açı kamerası ve 1 derinlik sensörü bulunduğu kesin. LED flash ışığı da burada bulunuyor.

Ne yazık ki telefonun teknik özelliklerini bilmiyoruz. Telefonun 8 çekirdeki Snapdragon 865 işlemciye, 12 GB RAM’e ve 4900 mAh bataryaya sahip olacağı söyleniyor. Telefonun ekran boyu için ise 6,9 inç rakamı sık sık dile getiriliyor.

Tasarımsal olarak modern ancak beklediğimiz kadar etkileyici olmayan model, arkasında geniş bir kamera modülü taşıyor. Parmak izi sensörü ekranına entegre edilen amiral gemisi, sızan versiyonda 5G desteğini de taşıyor. Ailenin hepsinde 5G’nin sunulması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin