Samsun'da iki araç trafik kazasına karıştı. Biri ağır 8 kişi yaralandı

Samsun'da hafif ticari aracın yol kenarındaki otomobile çarpması sonucu 1'i ağır 8 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polisi ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Samsun'da iki araç trafik kazasına karıştı. Biri ağır 8 kişi yaralandı

Kaza, Çarşamba ilçesine bağlı Irmaksırtı mevkisindeki Samsun- Ordu karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, Hayati Durdu (37) idaresindeki 34 AG 9071 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde olan 55 AAF 067 plakalı otomobile çarptı.

Kazada, sürücü Hayati Durdu yanında bulunan Burcu Durdu (29), Cemile Yiğit (49), Rüzgar Utku Durdu (11), Egemen Durdu (3) ve Hira Durdu (8) ile park halindeki araçta bulunan Murat Al (31) Müberra Al (27) yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polisi ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Hira Durdu ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: DHA
Etiketler çarşamba kaza
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin