Samsun Belediye Başkanı Mustafa Demir 15 yaşındaki çocuktan şikayetçi oldu! Okuldan izin alan çocuk ifade vermeye gitti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kamulaştırma projesi kapsamında sosyal medyadan kendisine hakaret ettiği iddiasıyla 15 yaşındaki bir çocuktan avukatı aracılığıyla şikayetçi oldu. Okuldan izin alarak ifade vermeye çocuk serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol
Samsun Belediye Başkanı Mustafa Demir 15 yaşındaki çocuktan şikayetçi oldu! Okuldan izin alan çocuk ifade vermeye gitti

Samsun’un Tekkeköy İlçesi’nde yaşayan Necati Akçalılar Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi H.S., dedesinden miras kalan evin ve işyerlerinin, bedelinin çok altında kamulaştırılması nedeniyle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eleştirdi.

OKULDAN İZİN ALARAK İFADE VERDİ

Cumhuriyet gazetesinden Cemil Ciğerim'in haberine göre; Belediye Başkanı Demir, şubatta yaşanan bu olay nedeniyle 15 yaşındaki H.S.’den şikâyetçi oldu. H.S’nin babasına ulaşan polis, çocuğun ifade için adliye gelmesini istedi. H.S. okuldan izin alarak ifade vermeye gitti.

İfade sonrası serbest bırakılan H.S, “Ailem evimiz yıkılacak diye perişan. Büyükşehirin verdiği para ile bizlerin geleceği kararacak. O nedenle bir gün ailem çok üzüntülüydü bir paylaşım yaptım. Sonra da sildim paylaşımlarımı. Okulumdan izin alıp ifade vermeye gittim” dedi. 

AK Partili Demir'in şikayetçi olduğu paylaşım şu şekilde:

"Başkan Demir, atamızdan kalan mirasımızı daire başı 130 bin TL’ye elimizden almak istiyor” 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin