Şampiyonlar kozlarını ringde paylaşacak, Türkiye'de hangi kanal yayınlayacak?

Miguel Cotto ile Daniel Geale'nin boks maçı, Türkiye'de hangi kanalda ekrana gelecek?

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonlar kozlarını ringde paylaşacak, Türkiye'de hangi kanal yayınlayacak?

Amerikalı efsanevi boksör Miguel Cotto, WBC orta sıklet dünya şampiyonluk kemerini ilk kez savunmak için ringe çıkıyor.



Dört farklı sıklette dünya şampiyonluklarının sahibi olarak profesyonel boksta Porto Riko tarihine damga vurmayı başarmış Miguel Cotto, geçtiğimiz yılın Haziran ayında Sergio Martinez’i mağlup ederek kazandığı WBC orta sıklet dünya şampiyonluk kariyerini ilk kez, Avustralyalı ve bu sıkletin eski şampiyonlarından Daniel Geale karşısında savunabilmek için Amerika Birleşik Devletleri'nin Brooklyn eyaletine bağlı Barclay Center’da ringe çıkacak.



2011 yılında Sebastian Sylvester’i mağlup ederek IBF dünya şampiyonu olmayı başaran Daniel Geale, 2012 yılında dönemin WBA dünya şampiyonu Felix Sturm’u da yenerek iki kemeri birden birleştirmeyi başarmıştı.



Miguel Cotto, Daniel Geale’yi mağlup etmesi halinde ise önümüzdeki Bahar aylarında Saul Alvarez ile dev bir karşılaşma yapmanın planlarını yapıyor.



Cotto – Geale maçının sonucunu merakla bekleyen bir diğer isim orta sıkletin 3 kemerin sahibi Kazak şampiyon Gennady Golovkin.



Amerika Birleşik Devletlerin'den canlı olarak ekrana gelecek dev karşılaşma Bilgehan Demir’in anlatımı ve Koray Şarkaya’nın yorumlarıyla Kanaltürk ekranlarında boks severlerle buluşacak.



6 Haziran Cumartesi gerçekleşecek karşılaşma saat 05:00'te Kanaltürk'te.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin