Şampiyon ekrana dönüyor!

Tüm dünyada yaşanılan ve ülkemizi de etkileyen pandemiden dolayı “ekran yolculuğuna” bir süre ara vermek zorunda kalan TRT1'in sevilen dizisi “Şampiyon”un çekimleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden başladı.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyon ekrana dönüyor!

Çok yakında yeni bölümleriyle ekrana gelecek olan 'Şampiyon' dizisinin setinden gelen ilk fotoğraflar da büyük beğeni topladı. Uzun bir aradan sonra tekrar sette bir araya gelen oyuncuların keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Dizinin adı 'Şampiyon' olunca, ister istemez kimi oyuncular arasında bir benzetme de yapılıyor ve “ekranlar ‘sahalara’ benzetilirse, ‘ekran sahalarının şampiyonu’ geri dönüyor” deniliyor.

Şampiyon ekrana dönüyor!

Sette tüm sağlık önlemleri alındı!

Normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte sağlığına daha çok dikkat eden ekip için sette gerekli tüm önlemler alınıyor. Çoğunlukla zamanın evde geçirildiği yoğun pandemi döneminin ardından başlayan normalleşme süreciyle, sete dönmenin, tüm Dizi oyuncuları ve set çalışanları başta olmak üzere, herkese psikolojik olarak “iyi geldiği” her fırsatta dile getiriliyor.

Şampiyon ekrana dönüyor! - Resim : 2

Birbirinden değerli oyuncuları bir arayan getiren “Şampiyon”un kadrosunda Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Gizem Karaca, Erkan Avcı, Halit Özgür Sarı, İlayda Alişan, Mehmet Bozdoğan ve küçük oyuncu Emir Özyakışır  gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Şampiyon ekrana dönüyor! - Resim : 3

Şampiyon ekrana dönüyor! - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin