Şamil Tayyar’dan flaş Soylu paylaşımı: 'Az önce yanından ayrıldım…'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla görüştüğünü söyleyen AK Partili Şamil Tayyar, “ Peker’den savcı ve muhabire uzanan içerdeki kirli ağı öğrenince midem bulandı” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Şamil Tayyar’dan flaş Soylu paylaşımı: 'Az önce yanından ayrıldım…'

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Şamil Tayyar, Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Musab Turan'ın, suç örgütü liderliğiyle suçlanan Sedat Peker'in iddialarını bakanlara sormasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüğünü belirtti.

Twitter hesabından açıklama yapan Tayyar, Soylu'nun “Peker’den savcı ve muhabire uzanan içerdeki kirli ağı” anlattığını söyledi.

Tayyar, “Az önce Süleyman Soylu bakanımızın yanından ayrıldım. Peker’den savcı ve muhabire uzanan içerdeki kirli ağı öğrenince midem bulandı, devletim adına üzüldüm. Çok yazık” ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu'nun kırgın olduğunu aktaran Tayyar, “Bu arada Süleyman Soylu bakanımız kırgın ama keyifliydi. Görevinin başında, Rabbim yardımcısı olsun” dedi.

Şamil Tayyar’dan flaş Soylu paylaşımı: 'Az önce yanından ayrıldım…'

Şamil Tayyar bir başka paylaşımında ise yaşanan olayla ilgili olarak 'AKP içini' işaret etti. Tayyar, "Kardeşi FETÖ’den ihraç edilen, hakkında ‘kripto’ raporu bulunan, bir siyasinin referansıyla pozisyonunu koruyan muhabirin sorusu, gazetecilik değil kahpe bir tezgahtır" diye yazdı.

Şamil Tayyar’dan flaş Soylu paylaşımı: 'Az önce yanından ayrıldım…' - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin