Samanyolu Yayın Grubu, dijital dünyaya giriş yaptı!

Samanyolu Yayın Grubu yeni dijital dergisi Mars Tab ile dijital dünyaya merhaba dedi.

Google Haberlere Abone ol
Samanyolu Yayın Grubu, dijital dünyaya giriş yaptı!

Samanyolu Televizyonu yeni yayın döneminde 'Küçük Gelin', 'Şefkat Tepe' ve 'İki Dünya Arasında' gibi yapımlarıyla dikkat çekerken, Samanyolu Yayın Grubu ise yeni dijital dergisi Mars Tab ile dijital dünyaya giriş yaptı. 



Samanyolu Yayın Grubu’nun dijital medyadaki varlığını güçlendirecek yepyeni projesi Mars Tab, The Istanbul Edition Hotel’de düzenlenen özel bir basın lansmanıyla tanıtıldı. Ekim ayından itibaren tablet okuyucularıyla buluşacak olan yeni dijital dergi Mars Tab’in lansmanına medya ve sanat dünyasının yanı sıra dijital ve sosyal medya dünyasından ünlü isimler katıldı.



Güncel, yaşam, teknoloji, kültür-sanat gibi farklı kategorilerdeki içeriğini internet ve mobil/tablet yayınları ile okuyucularına sunacak olan Mars Tab, aynı zamanda dijital reklam dünyasını, medya temsilcilerini, teknoloji editörlerini ve pek çok davetliyi de bir araya getirdi.



Gelecekte bu tür uygulamaların daha dikkat çeker hale geleceğini ifade eden Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, "İzleyici profillerinin sürekli değişime uğradığı ve yayın politikalarının da bu yönde değiştiği bir dönemde yaşıyoruz. Artık izlemelerin güncel teknolojik argümanlarla desteklendiği bir döneme giriyoruz. Sosyal ağlarda konuşulma oranları yeni bir tür ölçümlemeye götürüyor bütün yapımcıları" açıklamalarında bulundu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin