Samanyolu TV dizisinde taht değişimi

Kanalda yayınlanan 'Osmanlı'da Derin Devlet'in yeni bölümünde neler olacak?

Google Haberlere Abone ol
Samanyolu TV dizisinde taht değişimi

Samanyolu TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Osmanlı’da Derin Devlet dizisinin, bu  akşam yayınlanacak yeni bölümünde Patrona Halil ve isyancıların isteklerine boyun eğen Sultan III. Ahmet, tahtan inerek yerini yeğeni Sultan Mahmut’u bırakacak. Ve darağacına giden Damat İbrahim Paşa’yla ilgili ilginç bir gerçek de bu bölümde ortaya çıkacak. Pehlivan Halil ise isyancıların bütün oyununu bozmaya başlayacak.



‘Gerçek başka rol başka!’



Dizinin çekimleri sırasında rol gereği darağacına doğru giden Sadrazam Damat İbrahim Paşa rolündeki oyuncu Hazım Körmükçü, rolü ile ilgili şunları söyled: "Daha önce ‘Ölümsüz Karanfiller’ dizisinde vurulmuştum. Şimdiyse idama giden bir paşa rolündeyim. Tabii ki bu sahneler kolay çekilmiyor. Hissettiğim mi? Açıkçası rol başka gerçek başka! Bir dönem dizisi ve bu dönemde yaşanan gerçekler bunlar. Saatler süren bu çekimlerde bu kostümlerle, sıcakta çekim yapıyoruz. Ve seyirciye bunu yansıtmaya çalışıyoruz. Kolay olmadığını söyleyebilirim."  



Başrollerinde Orhan Kılıç, Devrim Saltoğlu, Hazım Körmükçü, Perihan Savaş, Sinem Öztufan, Erkan Taşdöğen, Mehmet Atay, Mehmet Aslan gibi oyuncuların yer aldığı dizinin 10. bölümü bu akşam 19.55’te yayınlanacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin