SALT'ın yeni sergisine kolaj reklam

SALT'ın Ocak ayında açılan yeni sergisinin iletişim kampanyası başladı.

Google Haberlere Abone ol
SALT'ın yeni sergisine kolaj reklam

SALT Galata'da 23 Mart'a kadar devam eden serginin reklam kampanyası, serginin içeriğinden çarpıcı öğeleri ön plana çıkartıyor.



Bu kapsamda aile arşivinde var olan birbirinden bağımsız fotoğraflar bir araya getirilerek hassas bir kolaj çalışması yapıldı. Bu kolajlar, esasında var olmayan figür ve objeler oluşturarak arşivin yanıltıcı olabileceğine de vurgu yaptı.



SALT'ın İletişim ve Yönetim Direktörü Derya Açar Ergüç, iletişim stratejileriyle ilgili "Bir kültür kurumu kamuya açtığı programlarla var oluyor. Bu doğrultuda, yoğun bir programla çalışan SALT'ın iletişim stratejisini kurumun programlarının içeriksel anlatımını öne çıkartmak olarak belirledik" dedi.



Ergüç, Arşivi Parçalamak sergisinin reklam kampanyası ile ayrıca, SALT'ın kimlik programı olarak yaratılan ve 4 ayda bir değişen fontun yeni sürümü Kraliçe Color lanse edildi ve yeni sürüme ait çeşitli font renkleri, farklı tasarımlarla kullanıldı" diye ekledi.



Ocak ayından itibaren gazeteler, dergiler, billboard'lar, metro vagonları ile sosyal medyadan takip edilebilecek reklam kampanyaları Daniska Reklam Ajansı tarafından hazırlandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin