Salt İletişim'e 3 yeni marka

İletişim ajansının portföyüne 3 yeni marka daha eklendi.

Google Haberlere Abone ol
Salt İletişim'e 3 yeni marka

Dijital pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren Salt İletişim Grup, müşteri portföyüne üç markayı daha dahil etti. Palmali Grup, Doluca ve Sealed Air, stratejik ve dijital iletişim danışmanlığı hizmetleri veren Salt İletişim Grup’u, yeni iletişim hizmeti ortağı olarak seçti.



Türkiye pazarına 1998 yılında giren Azeri İşadamı Mübariz Mansimov’un sahip olduğu Palmali Group’un bünyesinde yer alan The İstanbul Edition Hotel, Cipriani Restoran, Billionaire Club, Palmalife Bodrum Resort & SPA, Palmarina Bodrum, ESPA SPA ve Bastien Gonzalez Medipedikür Merkezi; halkla ilişkiler, stratejik ve dijital iletişim danışmanlığı hizmetleri veren Salt İletişim Grup’u, yeni iletişim hizmeti ortağı olarak seçti. Palmali Turizm Grubu, özellikle otel ve marinacılık anlamında yaptığı yatırımlar ile dikkat çekiyor. Yalıkavak Marina’yı büyük bir dönüşümle bambaşka bir boyuta getiren grup, Palmarina Bodrum’u dünyanın sayılı marinalarından biri yapmayı hedefliyor.



1926 yılında kurulan Doluca, kurulduğu yıllardan beri sektöründeki yenilikleri takip edip uygulayan inovatif kimliği ile biliniyor. Özellikle 2011 yılında, “Anadolu’nun mirası, Doluca’nın imzası” mottosuyla sunduğu Tuğra serisi ile şarapseverlerin beğenisini kazanan Doluca, Anadolu’ya özgü üzümleri en son şarap üretim teknolojileri ile birleştiriyor.



Salt İletişim'in portföyüne kattığı bir başka marka olan Sealed Air ise, gıda güvenliği, tesis hijyeni ve ürün korunması alanlarında faaliyet gösteriyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin