Salon'da yeni sezon 10 Ekim'de basliyor

İstanbullu sanataseverlerin ilgiyle takip ettiği Salon’un 5. sezonu 10 Ekim’de başlıyor. Salon, sanatseverlere, güncel müzikten caza, tiyatrodan söyleşiye, yine dopdolu bir program sunacak.

Google Haberlere Abone ol
Salon'da yeni sezon 10 Ekim'de basliyor

Salon, 10 Ekim Cuma akşamı, 2014’te Primavera, Coachella ve Roskilde gibi festivallerdeki performansıyla bu senenin en çok konuşulan gruplarından Future Islands konseriyle başlayacağı yeni sezonunda, Suuns, Marissa Nadler, The Boxer Rebellion, Emilie Simon, Olafur Arnalds’ın elektronik müzik projesi Kiasmos, East India Youth, Tom Adams ve Owen Pallett gibi güncel müziğin önemli isimlerini ağırlayacak.



Cazın merak edilen topluluklarından Red Snapper, Kairos Quartet, Arild Andersen Trio, Submotion Orchestra, GoGo Penguin ve Colin Stetson da Salon’un yeni sezonda konukları arasında.



Biletler 12 Eylül Cuma günü satışta



Salon’un yeni sezon programının biletleri 12 Eylül Cuma günü satışa çıkacak. Biletler, Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan ana gişe İKSV’den (pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında) temin edilebilir. Lale Kart sahipleri için indirimli ön satış dönemi ise 9-10-11 Eylül.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin