Saldırıya uğrayan sunucu: Başka güçler var

KRT TV'de 'Kent ve Yaşam' programını hazırlayıp sunan Osman Güdü dün akşam saldırıya uğradı. KRT TV'ye telefonla bağlanan Osman Güdü, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Google Haberlere Abone ol
Saldırıya uğrayan sunucu: Başka güçler var

KRT TV'de 'Kent ve Yaşam' programını hazırlayıp sunan Osman Güdü dün akşam 19:50 sularında Kartal'daki ofisinden çıkıp aracına bindi, kontağı çalıştırdı, elindeki kitapları arka koltuğu koyacakken saldırıya uğradı.

Kafasının iki bölgesinde yarıklar oluşan ve başına dikiş atılan Güdü, KRT TV'ye telefonla bağlandı ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Güdü, şunları söyledi:

"Hiçbir şekilde aklı selim bir Bayburtlunun böyle bir şeye kalkışacağına inanmıyorum. Bana gelen tehdit mesajlarında belirli bir zümrenden insanların bunu örgütlediğini ve arkasında başka güçlerin olduğunu görüyorum. Hepsi elimde belgeleriyle var zaten. Son dönemde muhalefetin üzerinde bir baskı oluşturulmak isteniyor. KRT'deki arkadaşlar da bu şekilde saldırıya maruz kaldı. Arayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden devam edeceğiz."

Güdü, geçtiğimiz günlerde 'Kent ve Yaşam' programında, Bayburt için yaptığı değerlendirmeler nedeniyle iktidar yanlısı medya tarafından hedef gösterilmişti.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin