Saldırı anını sosyal medyada paylaşmış!

Fenerbahçe otobüsüne saldırıyla ilgili gözaltına alınan Emre A'nın, olay anında çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Saldırı anını sosyal medyada paylaşmış!

Silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlılardan Emre A, olayın hemen sonrasında çektiği görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından paylaşarak, üzerine  "Fenerbahçe otobüsüne ateş açıldı. Sürmene girişinde yol trafiğe kapalı" yazarak yer bildiriminde bulundu.



Çektiği videonun altına yazılan yorumlara da cevap veren Emre A, şoför Ufuk Kıran'ın yaralanmasına üzüldüğünü belirten yorumlar yaptı.



Kıran'ın yaralanmasına ilişkin, "Hak etmemişti şoför. Günahı olmayan cezayı çekti" şeklinde yorum yapan Emre A'ya bazı arkadaşlarının saldırıya tepki gösteren görüşlerini burada paylaştıkları görüldü.



Zanlılar, kuzen çıktı



Öte yandan, Silahlı saldırıda gözaltına alınan şüphelilerden Nihat S.'nin ağabeyi Nevzat S, yakınlarıyla Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne geldi.



Burada gazetecilere açıklama yapan Nevzat S, kardeşinin minibüsçülük yaptığını anlatarak, şunları söyledi:



"Kardeşim minibüsçülük yapar. Teyzeminoğlu Emre A. da otobüsçülük yapar. Her gün o güzergahtan gelir giderler. O saatte olay yerinden araba geçmiş. Nedir yani bu? Neymiş bu plaka buradan geçti. Kardeşim oradan saatlerce araba geçiyor. Geliyorlar bunu Sürmene'den birilerine mal etmeye çalışıyorlar. Bu devletin acizliği benim görüşüm. Suçlu insanlar bir yerde gezecek. Suçsuz insanları evinden yurdundan alıp saatlerce sorgulayacaksın. Sorgulama yapabilirsin ama suçlu insanlara yapılır sorgulama. Yazık bu. Bir şey söyleyemiyorum. Her gün o güzergahtan gelir giderler"



İşveren Emre A'yı anlattı 



Şüphelilerden Emre A'nın işvereni İbrahim Yıldız, yaptığı açıklamada, Emre A'nın yanında çalıştığını, Nihat S'yi de tanıdığını söyledi.



Emre A'nın suçlu olduğuna inanmadığını ifade eden Yıldız, "Öyle bir çocuk değil, yapacağına ihtimal vermiyorum. Benim muavinim, yanımda çalışan çocuk. Olayın ardından kendisiyle görüştük. Rize'ye gidecekti o gün. Ben Emre'nin yaptığına ihtimal vermiyorum. Ben her türlü kefilim. Çünkü çocuk bir sineği dahi incitmiyor. Yürümekten aciz bir çocuk. Çocuk kavga olsa kaçar. Gider, ben kavga ederim. O ağlar sızlar. Kullanılmış olma ihtimalini Allah bilir" diye konuştu. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin