Sakine Garipoğlu kimdir. Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu kaç yaşında. Sakine Garipoğlu ne iş yapıyor?

Sakine Garipoğlu, ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ile poz vermesinin ardından gündeme geldi. Nilperi Şahinkaya'nın arkadaşı buluşmaya Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garioğlu'nu da getirdi. Üçünün verdiği poz sosyal medyada gündem olurken Sakine Garipoğlu hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki Sakine Garipoğlu kimdir, kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Sakine Garipoğlu kimdir. Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu kaç yaşında. Sakine Garipoğlu ne iş yapıyor?

Sakine Garipoğlu hakkında detaylar gündemde yerini aldı. 

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya akşam yemeğinde bir arkadaşıyla buluştu. Arkadaşının yanında getirdiği kişi de Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu oldu. Üçü birlikte poz verince sosyal medya kullanıcıları Sakine Garipoğlu'nu hemen tanıdı. Bununla birlikte Nilperi Şahinkaya'nın, Sakine Garipoğlu ile poz vermesi sosyal medyada olay oldu.

Konuya ilişkin konuşan Nilperi Şahinkaya, Sakine Garipoğlu'nu tanımadığını ve arkadaşının arkadaşı olduğunu söyledi. Peki Sakine Garipoğlu kimdir? Sakine Garipoğlu kaç yaşında ve nereli?

SAKİNE GARİPOĞLU KİMDİR?

Sakine Garipoğlu, Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun kız kardeşidir. Sakine Garipoğlu'nun özel yaşamı hakkında fazla bilgi bulunmuyor.

Sakine Garipoğlu kimdir. Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu kaç yaşında. Sakine Garipoğlu ne iş yapıyor?

NİLPERİ ŞAHİNKAYA'DAN SAKİNE GARİPOĞLU AÇIKLAMASI

"Hakkımda dünyanın en aptal linç kampanyası başlatıldı." diyen Nilperi Şahinkaya, durumu şu ifadelerle açıkladı:

Cevap vermezsem arkasında durmuş olacaktım. Bir arkadaşım var son birkaç aydır görüşüyoruz. İkimiz de ayrı ayrı tatildeyken bulup akşam yemeği yiyelim dedik. Yanımda arkadaşlarım var onlar da gelebilir mi? Tabii ki de dedim.

Yemekte meşhur Sakine de vardı. Ve ben o Sakine olduğunu bilmiyordum sizden öğrendim. Kalkarken de bir tane ayna vardı üçümüzün fotoğrafını çekti. Sonra dağıldık. Bir daha da görmedim. Meşhur fotoğraf o.

Sakine Garipoğlu kimdir. Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu kaç yaşında. Sakine Garipoğlu ne iş yapıyor? - Resim : 2

KOLTUK DETAYI TEPKİ TOPLAMIŞTI

Türkiye'de uzun süre infial yaratan Münevver Karabulut cinayetinde Cem Garipolğu 197 gün sonra kaçmaya son vererek teslim oldu. 10 Ekim 2014 yılında ise cezaevinde kendini asarak intihar etti.

Sakine Garipoğlu kimdir. Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu kaç yaşında. Sakine Garipoğlu ne iş yapıyor? - Resim : 3

Cem Garipoğlu'nun Münevver Karabulut'u öldürdüğü koltuk geçtiğimiz yıllarda yeniden gündeme geldi. Çünkü Cem Garipoğlu'nun, içinde Sakine Garipoğlu'nun da bulunduğu aile bireyleri seneler sonra aynı koltukta oturup gülerek poz verdi. Acı olayın ardından ailenin koltuğu atmaması ve üzerinde gülerek oturmaları tepki çekmişti.

Sakine Garipoğlu kimdir. Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu kaç yaşında. Sakine Garipoğlu ne iş yapıyor? - Resim : 4

CEM GARİPOĞLU VE MÜNEVVER KARABULUT OLAYI NEDİR?

Cem Garipoğlu kız arkadaşı Münevver Karabulut'u 2009 yılında vahşice öldürdü. Münevver Karabulut henüz 17 yaşındayken bedeni parçalandı ve gitar kutusuna konup çöpe atıldı. Karabulut'un cesedini bir çöp toplayıcısı buldu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin