Sakatlık sorunu Real Madrid kariyerini erken bitirdi. Arda Güler için yeni serüven başlıyor

Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer olan ve Avrupa'nın en yetenekli genç isimleri arasında gösterilen Arda Güler yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Real Madrid ile maça çıkamadan takımdan ayrılıyor. İspanyol basını Real Madrid'in, Arda Güler'i La Liga takımlarından Real Betis'e kiralayabileceğini iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Sakatlık sorunu Real Madrid kariyerini erken bitirdi. Arda Güler için yeni serüven başlıyor

Türk futbol tarihine geçen bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in üst üste yaşadığı sakatlıklar sonrası takımdaki geleceği belli oldu.

Arda Güler'in, Real Madrid'in de yer aldığı Soccer Champions Tour'da forma giymesi bekleniyordu ancak yıldız isim antrenmanda yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle sezon öncesi hazırlık maçlarında forma giyemedi.

Uzun süren sakatlığını atlattıktan sonra yeniden takımla antrenmanlara katılan ve Las Palmas maçında sahada olması beklenen Arda Güler bu kez de sol bacağından sakatlık geçirdi.

CARLO ANCELOTTI'DEN AÇIKLAMA GELDİ

La Liga'daki Las Palmas maçının ardından açıklamalarda bulunan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, "Kötü bir şanssızlık yaşadı. Daha sonra ağrı hissetti ve hafif bir sakatlık yaşadı. Üzgün, çünkü kendini iyi hissediyordu. Onu biraz daha beklememiz gerekecek" dedi.

Sakatlık sorunu Real Madrid kariyerini erken bitirdi. Arda Güler için yeni serüven başlıyor

İSPANYA BASININDAN REAL BETIS İDDİASI

Real Madrid, sakatlığını atlatsa bile şu an için takımdan oldukça geri kalan ve sonradan oyuna girmesi bile zor görünen Arda Güler'i kiralama kararı aldı.

Arda Güler daha önce yaptığı açıklamada kiralık olarak başka bir takıma gitmeyeceğini söylese de İspanyol devi Arda Güler'in maç ritmini bulması adına 18 yaşındaki yıldızı kiralık olarak göndermeye sıcak bakıyor.

Real Madrid'in aldığı bu kararın ardından ise İspanyol devinin kapısını çalan ilk takım Real Betis oldu. Real Betis'in, Arda Güler'i ısrarla istediği öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin