Sakarya'da bir kadın sokak ortasında hayatının kabusunu yaşadı: Barışma teklifini kabul etmediği dini nikahlı erkek bıçakla yüzünü paramparça etti!

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde, dün akşam korkunç bir kadına şiddet vakası yaşandı. Dini nikahlı eski eşiyle barışmak isteyen 33 yaşındaki Y.Ö.,31 yaşındaki kadına bıçakla saldırdı. Bıçakla yüzünü hedef alan erkek genç kadının ir gözünü kaybetmesine sebep olabilir. Genç kadın isyan etti. Yardım çığlıklarında, "Ölmek istemiyorum bana yardım" ifadeleri yer aldı.

Sakarya'da bir kadın sokak ortasında hayatının kabusunu yaşadı: Barışma teklifini kabul etmediği dini nikahlı erkek bıçakla yüzünü paramparça etti!

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde, dün akşam saatlerinde eşinin barışma teklifini kabul etmeyen kadın sokak ortasında hayatının dehşetini yaşadı. 33 yaşındaki Y.Ö., 31 yaşındaki dini nikahlı eski eşi G.Ç.'yi barışma teklifini kabul etmediği için sokak ortasında bıçakladı. 

ÇEVREDEKİLER OLMASA HAYATINI KAYBEDECEKTİ 

Aldığı bıçak darbeleriyle yüzü kanlar içerisinde kalan kadının yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın, buradaki müdahalesi sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen kadının aldığı darbelerin etkisi hayli büyük. 

Yüzü tamamen parçalanan ve tek gözünü kaybetme ihtimali bulunan G.Ç.’nin hastanedeki tedavisi sürerken saldırıya uğrayan kadın isyan etti.

ÖLMEK İSTEMİYORUM"

"Ben de diğer kadınlar gibi ölmek istemiyorum. Beni bu hale koyanın müebbet yemesini istiyorum. Hiçbir kadın susmasın. Bugün bana, yarın size. Ailemi, çocuklarımı tehdit ediyor, müebbet yemesini istiyorum. İçeriden, dışarıya çıkarsa yarım kaldığı işi tamamlayacak. Ölmek istemiyorum. Bütün kadınlar gibi ölmek istemiyorum, çocuklarımı istiyorum, başka bir şey istemiyorum ben. Ne olur yardım edin."

Alınan bilgilere göre, yaralı kadının 10 aylık bir çocuğu var.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin