'Şaka Gibi'de Pelin Körmükçü krizi!

Müzikli kabarede Pelin Körmükçü krizi yaşandığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
'Şaka Gibi'de Pelin Körmükçü krizi!

Ahmet Çevik Tiyatrosu’nun 2017-2018 sezonunda sahneleyeceği ‘Şaka Gibi’ isimli müzikli kabarede Pelin Körmükçü krizi yaşandığı ortaya çıktı.



Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre; Rol arkadaşı Ahmet Çevik’in, Körmükçü’nün oyunu ve arkadaşlarını yarıda bırakıp, oyuna gelmediğini iddia etmesi üzerine Körmükçü şunları söyledi: “Evet oyunu gala günü bitirdim doğrudur. Ancak gala ne anlama geliyor, nedir, nasıl yapılırı bilmedikleri için yapılan bilet satışından birkaç değil en az 100 davetlim ünlüsü ünsüzü çıkıp gitmek zorunda kaldı. Otura bilenler de yerlerinden kaldırıldı eşim dahil 83 yaşındaki babam merdivende oturdular. Şehir içi şehir dışından yurt-dışından gelen misafirlerim giremediler bu da tamamen işi bilmez insanların bir araya gelişinden oluşan organize hatasıdır. Konu budur. Onlara da başarılar diliyorum. Galada bilet satışı olamaz ilk defa gördüm gala dost arkadaş sanat camiası ve basına yapılır.” dedi.



Ahmet Çevik, Körmükçü hakkında “Oyunumuz gala gecesinde 750 kişilik bir seyirci karşısına çıktı ve çok beğenildi. Ancak oyuncularımızdan Pelin Körmükçü, galaya gelen birkaç arkadaşının oturacak yer bulamayıp geri dönmesi üzerine, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi çalışanlarına bağırıp çağırmış. Olaydan sonra bana mesaj atarak oyunu bıraktığını söyledi. “Bir gün sonra oyunumuz var bunu nasıl yaparsın” dedim, ama oynamayacağım diye diretti. Oyunu ve arkadaşlarını yarıda bırakan Pelin Körmükçü, Türk tiyatrosunda olamayacak bir olaya imza attı. Onun bu tutumunun basına yansımaması için sustum ama maalesef kendisi sessiz kalmadı ve basına ‘Şaka Gibi’ oyunumuz hakkında, “Başlamadan bitti maalesef, kısmet yeni tiyatro oyunlarına” şeklinde bir açıklama yaparak kendi kendini ele verdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin