Sait Bilgin'in enkaz altındaki ailesinden acı haber geldi

Bilgin Pro’nun sahibi Mehmet Sait Bilgin’in Kahramanmaraş'ta depremde enkaz altında kalan ailesinden acı haber geldi. Bilgin'in enkaz altındaki yakınları için yürütülen çalışmada çocukları Mazhar Kaan Bilgin, Sürur Hakan Bilgin ve eşi Pınar Bilgin'in cansız bedenlerine ulaşıldı. MedyaTava ailesi olarak Mehmet Sait Bilgin ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Sait Bilgin'in enkaz altındaki ailesinden acı haber geldi

Depremin vurduğu Kahramanmaraş’ta Bilgin Pro'nun sahibi Sait Bilgin'in iki oğlu, eşi ve yakın akrabaları enkaz altında kaldı.

Merkez Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi, Alparslan Türkeş Bulvarı, Penta Park sitesinde Bilgin'in enkaz altındaki yakınları için yürütülen çalışmada çocukları Mazhar Kaan Bilgin, Sürur Hakan Bilgin ve eşi Pınar Bilgin'in cansız bedenlerine ulaşıldı.

Bilgin acı haberi Twitter hesabından duyurdu... 

Bilgin Twitter üzerinden yayınladığı mesajında "Başımız sağ olsun dostlar... Deprem şehitlerimiz tek tek çıkıyor, hayat arkadaşımı ve evlatlarımı teşhis ettik. Muhtemelen uykudan bile uyanamadan vefat etmiş canlarım. Hepimiz Allah'tan geldik ve yine ona döneceğiz. Umutla yanımda olan tüm dostlara ailem adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Mehmet Sait Bilgin, medyatava.com ve tv100.com’un da yazılım altyapısını sağlıyor.

MedyaTava ailesi olarak Mehmet Sait Bilgin ve yakınlarına baş sağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin