Sahte içki can almaya devam ediyor: İstanbul Esenyurt'ta Özbekistan uyruklu Jobborkul Rakhmonov, tekel bayiden aldığı içkiyle hayatını kaybetti

Türkiye'nin her yerinden sahte içki haberleri gelmeye devam ediyor. Bu kez gelen ölüm haberi İstanbul'dan. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yaşayan Özbekistan uyruklu Jobborkul Rakhmonov, bir tekel bayisinden aldığı sahte içkiyi içtikden sonra hayatını kaybetti. Antalya'da ise polis ekiplerince sahte içkiye yönelik düzenlenen operasyonda, 8 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Sahte içki can almaya devam ediyor: İstanbul Esenyurt'ta Özbekistan uyruklu Jobborkul Rakhmonov, tekel bayiden aldığı içkiyle hayatını kaybetti

Olay, geçtiğimiz pazartesi günü sabah saatlerinde Namık Kemal Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda yaşandı. İddiaya göre, Jobborkul Rakhmonov bir tekel bayisinden sahte içki aldıktan sonra arkadaşı ile beraber evine döndü. Aldığı içkiyi tek başına içen Rakhmonov, daha sonra uyudu. Sabahın erken saatlerinde uyanan arkadaşı, Rakhmonov'un fenalaştığını fark etti. Arkadaşının durumu bildirmesiyle gelen polis ve sağlık ekipleri Rakhmonov'un hayatını kaybettiğini belirledi. İlk incelemelere göre Rakhmonov'un ölüm nedeninin ise içtiği sahte içki olduğu tespit edildi. İncelemelerin ardından Rakhmonov'un cansız bedeni, otopsi yapılarak, kesin ölüm nedenin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polisin olaya ilişkin soruşturması sürüyor.

 "SAHTE ALKOLDEN ÖLDÜĞÜ SÖYLENİYOR"

Sokaktaki bir iş yerinin sahibi olan Mustafa Yıldırım, "Biz dükkanımızı açtık. Geldiğimiz de burada bir ekip aracı vardı. Olayı sorduk. Bir kişinin öldüğünü söylediler. Kendi halinde, sessiz sakin insanlardı. Sahte alkolden öldüğü söyleniyor. Öbür türlü de herhangi bir bilgimiz yok" dedi.

ANTALYA'DA SAHTE İÇKİ OPERASYONU YAPILDI, 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Bürosu ekipleri tarafından sahte içkiye yönelik operasyon düzenlendi. Başsavcılıktan yapılan açıklamada, operasyon kapsamında, 8 kişinin gözaltına alındığı, emniyetteki işlemlerin devam ettiği kaydedildi.

Sahte içki can almaya devam ediyor: İstanbul Esenyurt'ta Özbekistan uyruklu Jobborkul Rakhmonov, tekel bayiden aldığı içkiyle hayatını kaybetti - Resim : 3

Muğla'da minibüsteki 90 litre etil alkolle yakalanan şahıs gözaltına alındı

Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Marmaris- Muğla yolunun 21'inci kilometresinde dün yaptıkları denetimde, şüphe üzerine minibüsü durdurdu. Minibüste yapılan aramada 5'er litrelik bidonlar içinde, sahte alkol yapımında kullanılan 90 litre etil alkol ele . Sürücü H.D. ise gözaltına alındı. El koyulan etil alkoller de imha edilmek üzere Marmaris İlçe Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne teslim edildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.D., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 



Sıradaki Haber İçin Sürükleyin