Sahte alkol yine can aldı! Bursa'da 2 kişi sahte alkolden hayatını kaybederken 4 kişi de hastaneye kaldırıldı

Bursa ' nın merkez Yıldırım ilçesi Teleferik mahallesinde bir evde sahte alkol içtikten sonra zehirlenen 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
Sahte alkol yine can aldı! Bursa'da 2 kişi sahte alkolden hayatını kaybederken 4 kişi de hastaneye kaldırıldı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan 5 kişiden, 1'i hayatını kaybetti.

Yıldırım'da gece saatlerinde sahte içki içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik (56), Erol O. (56), Fuat İ. (49), Kamil Cihat İ. (51) ve Necip C. (60), Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Zehirlenme şüphesi ile tedavi altına alınan 5 kişiden Şakir Çelik, hayatını kaybetti. Diğer 4 kişinin ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Sahte alkol yine can aldı! Bursa'da 2 kişi sahte alkolden hayatını kaybederken 4 kişi de hastaneye kaldırıldı

ZEHİRLENENLERİN SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Bursa'nın  Yıldırım ilçesi Akçağlayan Mahallesi Konak Sokak'ta yaşayan Murat K. (56), gece saatlerinde sahte içki içti. Saat 11:00 sıralarında Murat K.'nin rahatsızlandığını gören yakınları, durumu sağlık ekiplrine bildirdi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi evinde yapılan Murat K., ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Kentte, Murat K.'nin de hastaneye kaldırılmasıyla sahte içkiden zehirlenenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

‘İÇKİYİ ARKADAŞIMIN AĞABEYİNDEN ALDIM’

Bursa'da sahte içkiden zehirlenen 6 kişiden Murat K., hastanedeki ilk ifadesinde, “Sahte içkiyi bir arkadaşımın ağabeyi olan Cihat’tan aldım. İlk olarak tek başıma içmeye başladım. Daha sonra Suriyeli Ahmet diye bir arkadaşım geldi. O da benimle içti. Onun nerede oturduğunu bilmiyorum. Ben rahatsızlanınca bir süre bekledim. Cihat'ın zehirlendiğini ve hastaneye kaldırıldığını öğrenince, ben de zehirlendiğimi anladım” dediği öğrenildi.

Polis ekipleri, alınan ifadelerin ardından sahte içkiden içtiği düşünülen diğer kişileri bulmak için çalışma başlattı. 

ÖLÜ SAYISI 2'YE ÇIKTI

Bursa'da sahte içkiden zehirlenen 6 kişiden Erol Oktay (56) da tedavi gördüğü Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Zehirlenen 4 kişiden 2'sinin tedavisi yoğun bakımda, diğer 2'sinin ise diyaliz merkezinde sürüyor.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin