Sahneden indirilen Melek Mosso'dan ses kaydı

Aqua Florya Hayal Kahvesi’nde konser veren Melek Mosso'nun konser sırasında kadın cinayetlerine karşı yaptığı konuşma ve “İstanbul Sözleşmesi yaşatır” dedikten sonra sahneden indirilmesiyle ilgili tartışma sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Sahneden indirilen Melek Mosso'dan ses kaydı

Aqua Florya Hayal Kahvesi’nde konser veren Melek Mosso konser sırasında kadın cinayetlerine karşı yaptığı konuşma ve “İstanbul Sözleşmesi yaşatır” dedikten sonra polis tarafından sahneden indirildi.

Sabah gazetesi haberi “Melek Mosso işin suyunu çıkardı! Melek Mosso'nun ağır siyasi göndermeleri konseri yarıda kesti..." başlığıyla duyurdu.

Tartışmaların ardından Melek Mosso, konserde söylediği sözlerin kaydını paylaştı.

 

Melek Mosso şu açıklamayı yaptı ve ses kaydını paylaştı:

"22 Ağustos Aqua Florya konserimde konuştuklarım işte bunlardır dostlarım. Şükürler olsun ki her konserimizin ses kaydını alıyoruz. İftira atmak kolay, çamur at izi kalsın! Ama yok öyle karalayıp kaçmak! Bana özür borçlu olan kişinin pişkinliği ise bu yolda daha da güçlü durmam gerektiğini tekrar anlamamı sağladı. Bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim🙏🏾 Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin ve şiddetin her türlüsünün sonuna kadar karşısındayım. Yaşadıklarım umarım hiç bir sanatçı arkadaşımın başına gelmez🙏🏾 Sevgiyle🌷"

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

22 Ağustos Aqua Florya konserimde konuştuklarım işte bunlardır dostlarım. Şükürler olsun ki her konserimizin ses kaydını alıyoruz. İftira atmak kolay, çamur at izi kalsın! Ama yok öyle karalayıp kaçmak! Bana özür borçlu olan kişinin pişkinliği ise bu yolda daha da güçlü durmam gerektiğini tekrar anlamamı sağladı. Bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim🙏🏾 Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin ve şiddetin her türlüsünün sonuna kadar karşısındayım. Yaşadıklarım umarım hiç bir sanatçı arkadaşımın başına gelmez🙏🏾 Sevgiyle🌷#istanbulsözleşmesiyaşatır #toplumsalcinsiyeteşitliği #aslayalnızyürümeyeceksin

melek (@melekmosso)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin